nepoznat :)
Početnik
- Poruka
- 22
planiramo da uzmemo psa januara ili februara...i moj brat hoce nemackog ovcara a ja dobermana!!
koga da uzmemo???
koga da uzmemo???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
planiramo da uzmemo psa januara ili februara...i moj brat hoce nemackog ovcara a ja dobermana!!
koga da uzmemo???
Moj pas ne gleda TV, al obavezno cita sta pisem na Krsti i nikako nije s tobom saglasan.Nemačkog ovčara obavezno, to je definitivno najbolji pas. Ako se kola dele na mercedes i ostala onda se i psi dele na nemačke ovčare i ostale rase. Imao sam nemačkog ovčara 10 godina i veruj mi nikada te neće izneveriti. To je najodaniji i najzahvalniji pas na svetu. Naravno i najinteligentniji, plus opušteno spava napolju za razliku od dobermana koji se zimi smrzava. I još nešto, svi psi su za napolje, ove moderne teorije o tome da pas treba da bude u kući su čista glupost. Pas je stvoren za dvorište i prostranstvo a ne za stan i kuću. Pustimo životinju da bude ono što jeste a ne da joj kupujemo kapute i teramo je da gleda sa nama tv u dnevnom boravku.