Imam manje od dvadeset dve, ali mislim da sam svestan onoga sto zelim i ne dozvoljavam da "drustvo" (mislim na sve u svojoj okolini) utice na mene i moje misljenje. Mozda ja samo tako mislim i ovo govori neki "buntovnik" iz mene...
Apsolutno razumem sta pricas, cak sam se pogresno izrazio gore-nisam mislio da si 100% pogresila.
Mislim da je bolesno da muskarac trazi zenu koja lici na njegovu majku, ali postoje teorije da je u vecini slucajeva tako. (Jel on onda spreman i na incest?!) Naravno, dve osobe koje su slicne jedna drugoj se tesko slazu, ali cak i da se desi da snaja lici (nigde nije rec o fizickom izgledu, da razjasnim) na svekrvu, nikako ne bi trebalo da dodje do bilo kakvog sukoba, jer ta majka, ako je dobra majka, mora da ceni izbor svog sina i da ispostuje tu zenu, a i njega samog, ali ni ta zena nikako ne bi trebala da rusi neku harmoniju u domu u koji dolazi (ne, to nikako ne znaci da ona treba da bude rob!). U takvim situacijama, mislim da je iskrenost kljuc dobih odnosa, pod uslovom da su svi spremni na kompromis i toleranciju. Kakva god da je majka/snajka (rimuje se

), siguran sam odnosi mogu da budu dobri.

A ako ne ide, ipak mislim da roditelji treba da popuste, jer ne bi smeli sebi da dozvole da uniste zivot svom detetu (koji ce najverovatnije trajati mnogo duze od njihovog).
Odosmo duboko u neku temu koja nema konkretan odgovor, ima mesta milione misljenja, zavisi od milion okolnosti (znas ono: "Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica je nesrećna na svoj način."?), jer smo se nismo uhvatili za tacno odredjenu situaciju, pa mozemo danima o ovome.