Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 103.786
Moram i ja da pređem u 21. vek.
Preporuka?
Preporuka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Motorola E serija-za zaobilazenje. G serija i nekako...sto kazu zavisi od budzeta
najjeftiniji sa dobrom kamerom , nocnim snimcima i baterijom je moto e7 plus
Koliki ti je budžet? Preporučujem Xiaomi Mi10t PRO.
Ja imam Mi10t Lite i zadovoljan sam. Ima dobre kamere.Je li stvarno ogromna razlika u odnosu na obični Mi10t?
Mislim ono...10.000 denero više u džepu?
https://mi-srbija.rs/mobilni-telefoni/mi/mi-10t-pro
https://mi-srbija.rs/mobilni-telefoni/mi/mi-10t
Ja imam Mi10t Lite i zadovoljan sam. Ima dobre kamere.
Pa ako si u finansijskoj mogućnosti, slobodno. Ima razlike i to velike. Mi 10t PRO ima Amoled ekran,ovaj moj nema,iako meni to ne smeta ipak smatram da je Amoled bolji kada se koristi na jakom suncu. Procesor 865 Snapdragon,ovaj moj 765. Kamera 108mp,ovaj moj 64. I tako dalje. Na tebi je da odlučiš.A iz razloga bih jurio onda PRO; skoro duplo skuplje (!) čak 30k više.
Pa ako si u finansijskoj mogućnosti, slobodno. Ima razlike i to velike. Mi 10t PRO ima Amoled ekran,ovaj moj nema,iako meni to ne smeta ipak smatram da je Amoled bolji kada se koristi na jakom suncu. Procesor 865 Snapdragon,ovaj moj 765. Kamera 108mp,ovaj moj 64. I tako dalje. Na tebi je da odlučiš.
Pa ako si u finansijskoj mogućnosti, slobodno. Ima razlike i to velike. Mi 10t PRO ima Amoled ekran,ovaj moj nema,iako meni to ne smeta ipak smatram da je Amoled bolji kada se koristi na jakom suncu. Procesor 865 Snapdragon,ovaj moj 765. Kamera 108mp,ovaj moj 64. I tako dalje. Na tebi je da odlučiš.
Dobar je. Ima malo slabiji procesor od Mi10t Lite,ali s obzirom na cenu i Amoled ekran morali su negde da zakinu. E sad,pošto ti nisi zahtevan korisnik,ne verujem da će ti 732G procesor praviti problem.A šta misliš o Mi11t 4G Lite?
https://mi-srbija.rs/mobilni-telefoni/mi/mi-11-lite-4g
Mis'im realno šta će mi 5G?
Dobar je. Ima malo slabiji procesor od Mi10t Lite,ali s obzirom na cenu i Amoled ekran morali su negde da zakinu. E sad,pošto ti nisi zahtevan korisnik,ne verujem da će ti 732G procesor praviti problem.
Pre Mi10t Lite sam imao Redmi 7 dve godine,i još radi.Jedino ako će da traje i traje...treba da se isplati investicija, a ne posle par godina odmah da tražim novi fon.
Redmi Note 10 Pro isto ima Amoled ekran. I novije je generacije. I kosta 37.000. Imao Mi A1 , jos ziv, sad Redmi Note 9 Pro, za moj pojam EXTRA! Skuplji modeli imaju nesto bolju stabilizaciju slike-opticku ne elektronsku, i obicno nesto bolji senzor/optiku. Inace fotke kao fotke su , meni bar, manje vise iste.Pa ako si u finansijskoj mogućnosti, slobodno. Ima razlike i to velike. Mi 10t PRO ima Amoled ekran,ovaj moj nema,iako meni to ne smeta ipak smatram da je Amoled bolji kada se koristi na jakom suncu. Procesor 865 Snapdragon,ovaj moj 765. Kamera 108mp,ovaj moj 64. I tako dalje. Na tebi je da odlučiš.
durexA kakvu zaštitu korstite?
Nije jasno na kakvu zastitu mislis? Zastitu ekrana ili zastitu od malware-a?A sad daj ozbiljno
Ili silikonsku masku.Nije jasno na kakvu zastitu mislis? Zastitu ekrana ili zastitu od malware-a?
Nije jasno na kakvu zastitu mislis? Zastitu ekrana ili zastitu od malware-a?