Dobar telefon (radi snimanja i fotkanja)

A iz razloga bih jurio onda PRO; skoro duplo skuplje (!) čak 30k više.
Pa ako si u finansijskoj mogućnosti, slobodno. Ima razlike i to velike. Mi 10t PRO ima Amoled ekran,ovaj moj nema,iako meni to ne smeta ipak smatram da je Amoled bolji kada se koristi na jakom suncu. Procesor 865 Snapdragon,ovaj moj 765. Kamera 108mp,ovaj moj 64. I tako dalje. Na tebi je da odlučiš.

Pa ako si u finansijskoj mogućnosti, slobodno. Ima razlike i to velike. Mi 10t PRO ima Amoled ekran,ovaj moj nema,iako meni to ne smeta ipak smatram da je Amoled bolji kada se koristi na jakom suncu. Procesor 865 Snapdragon,ovaj moj 765. Kamera 108mp,ovaj moj 64. I tako dalje. Na tebi je da odlučiš.

Ufff da baš ludim od konstantnog traženja hlada kad god sam na otvorenom...uglavnom osvetljenje držim na minimumu jerbo mi to pored Wifi naravno bukvalno pojede čitavu bateriju.

A šta misliš o Mi11t 4G Lite?

https://mi-srbija.rs/mobilni-telefoni/mi/mi-11-lite-4g

Mis'im realno šta će mi 5G?

Još je cena najpovoljnija.

Redmi Note 10 Pro isto ima Amoled ekran. I novije je generacije. I kosta 37.000. Imao Mi A1 , jos ziv, sad Redmi Note 9 Pro, za moj pojam EXTRA! Skuplji modeli imaju nesto bolju stabilizaciju slike-opticku ne elektronsku, i obicno nesto bolji senzor/optiku. Inace fotke kao fotke su , meni bar, manje vise iste.

Back