DOBAR SI, SUPERJUNAČE!

U određenim godinama određeni muškarci počnu mijenjati određene stvari na sebi. Prirodnim slijedom događaja, te određene stvari na dnevni red mijenjanja dospiju pod određenim okolnostima ili uvjetima.

Moj superjunak promjena ima problem- ima pogrešnu percepcije sebe i ljudi oko sebe. Sada da ovo piše umjesto mene i, recimo, o meni, napisao bi: “…dobra je ona, ali…”. Ovo nerijetko rečeno ALI u konverzaciji me podsjeća na dijete koje mora izabrati između čokolade i sladoleda, oboje voli ali izabrati mora. Kod superjunaka, pak, nije riječ o neodlučnosti koliko o licemjerju. I svatko je za njega “dobar, ali”. Nije dobar, ali, ne može svatko biti dobar, ali. Dobar, ali nije dobar, dobar, ali je ništa. A ništa je ništa, i ništa ne valja. Nemoj, brate, imati stav k'o opskrba električnom energijom na Vranu. Ili je dobar ili je ali.

Superjunak se pravda za svaku sitnicu, pravda se što se pravda, objašnjava svaki svoj postupak i riječ, po nekoliko puta, potom objašnjava zašto objašnjava. Superjunače, ne pravdaj se! Oj, junače, stoj iza svojih postupaka. Ne čini kako vjetar puše.

No, znaš što, junače? Nisam ti dosad rekla (ma zapravo jesam ali nisi me uzeo za ozbiljno) i vjerujem da bi krivo shvatio, ali da se vratim na određene promjene. Ne znam zašto i ne znam koje moždane spone su te dovele do zaključka da poželiš izgledati kao wannabe- latino iz ‘95.?! Junače, kada ti žena kaže da ti ne stoji, onda ti ne stoji. Obrij to što nazivaš bradom.

Ne trebaju ti određene promjene u određeno vrijeme pod određenim okolnostima, potrebno ti je samo par dobrih farmerki i nekoliko majica za presvući. Zgodan si i pametan, drag si i neiskvaren, dobar si materijal, iskoristi ga u pravom smislu. Ne mijenjaj ništa, samo se prestani opterećivati lažnim dobrotama, dobrim lažima, tuđim komentarima, komentiranim tuđincima, određenim promjenama, promjenjenim određenostima, i tako u nedogled.

Postat ćeš nečiji junak, ako već do sada nisi.

Ti si dobar, bez ali.Pogledajte prilog 478302

Back