mizaca
Poznat
- Poruka
- 8.743
Mora da se proba vise puta i sa jednim i sa drugim muskarcem .Da se najprije upozna fiziologija lijepog muskog tijela,ha,ha,ha............................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam imo pojma..odjednom pocelo..ja se utripovao,jbt od cega li boluje ova.
nisi barem teoretski znao za takvu reakciju?
- - - - - - - - - -
a zato ti svog kudis.....da ga ne maznu forumaske koke
dobra ti strategija
Dobar sex muti pamet i muskarcima.....samo postoji i ono vreme kada se ne sexa i tada se razmislja mozgom,
pa se moze shvatiti da osoba nije ona koja nam odgovara za zivot... osim za sex, pa se tako i ponasamo
Negde sam pročitao da je strasan orgazam, uvek, kratkotrajno umiranje....
Umiremmmmm
Umiremmmmm
majkoooooooo
aaaaaaaaaaaaa ne budi meeeee
Muti im se pamet čim osete jezik..a tek kad ga osete celog..![]()
Da nije tako ne bi bilo dobro![]()
Muti im se pamet čim osete jezik..a tek kad ga osete celog..![]()
Da nije tako ne bi bilo dobro![]()
Nemate bre pojma, to je njima zbog hormona.
![]()
Čovek tvoje visine i sa pameću tvoje bistrine, bio bi nezahvalan podlac ako bi tražio nešto višlje, moliću lepo! (smeh)...dačoni, nešto baš razmišljam... ako je ova teorija tačna, na ovom pdf-u su svi bistre pameti...
...što nam govori da je dobar sex spao na najniže grane...![]()
...dačoni, nešto baš razmišljam... ako je ova teorija tačna, na ovom pdf-u su svi bistre pameti...
...što nam govori da je dobar sex spao na najniže grane...![]()
Čovek tvoje visine i sa pameću tvoje bistrine, bio bi nezahvalan podlac ako bi tražio nešto višlje, moliću lepo! (smeh)
Tako stoje stvari iz tvoje perspektive, moj Minone....pa evo brate kojo, ja se svojski trudim da dočaram sliku čoveka tvoje visine i težine na najvišoj grani...![]()