Dobar seks je Siguran seks

Svako moze da pogresi jednom, ae nemoj odma da diras zenu. Usotalom iz napisanog se vidi da je ipak porazmislila o postupku.

Ne diram je ja, sama je izjavila neke stvari. Ja sam samo postavio pitanje.

Cekaj zar ti mislis da se prevara opravdava ako partner "porazmisli" o postupku koji ce napraviti i da treba biti oprosteno zato sto je pre preljube "porazmislio" ?
Ako tako mislis, onda ocigledno imas neki problem. :)

Ne diram je ja, sama je izjavila neke stvari. Ja sam samo postavio pitanje.

Cekaj zar ti mislis da se prevara opravdava ako partner "porazmisli" o postupku koji ce napraviti i da treba biti oprosteno zato sto je pre preljube "porazmislio" ?
Ako tako mislis, onda ocigledno imas neki problem. :)

Kako sam razumela njen partner nikad nije saznao tako da nema sta ni da prasta. A licno nikad i nigde nisam videla ni cula ni procitala da je iko od ljudi koji su se upustali u te vode zbog razloga koje niti znam niti ulazim u iste osudio sam taj cin. Da, jeste im bilo krivo sto su povredili nekoga, da jeste bilo kajanja, da mnoge veze su tako pukle, po meni i davno pre samog cina, da neki su se tako i upoznali ali su neki i opstali. Veliki test i ispit za obe strane iako je najlakse okriviti samo jednu stranu i to uglavnom onu koja se drznula da uradi to ako cemo o tome. E sad koliko po tebi imam problem jbg sad mozda ga i imam jer prevara za mene je ona emotivne prirode. Dakle ako ja partneru dozvolim vrlo otvoreno da moze imati povremene izlete ali da mi ne donosi bolest u kucu ili da seje decu tek tako a on to dozvoli sebi ja onda sa takvom osobom nemam sta da trazim.

Kako bih ti rekla ne bi trebalo da bude ali bude...Kajes se ako ne ebes a kajes se i ako ebes pa se zaebes, mada to vazi i za prvi slucaj :D
Sto me podseti na jedno vencanje na kojem sam bila.
Kum dovatio mladinu drugaricu prvo.
Posle nekog vremena, par meseci u pitanju, presaltao se na mladinu sestru.
Posle jos nekog vremena probao kod druge mladine drugarice.
Nasao stalnu devojku.
A vala ako se iko kajao a da je musko sto je ebo je on kad su se sve cetiri nasle na prvom rodjosu i krstenju deteta tog para.

Kako bih ti rekla ne bi trebalo da bude ali bude...Kajes se ako ne ebes a kajes se i ako ebes pa se zaebes, mada to vazi i za prvi slucaj :D
Nasao stalnu devojku.
A vala ako se iko kajao a da je musko sto je ebo je on kad su se sve cetiri nasle na prvom rodjosu i krstenju deteta tog para.

Za mene je on kreten.

Istina al ni one nisu bas u vinklu, nije da nisu znale.
Nego mlada pomenuta najbolja.
Izvukla se iz svega ko politicar.
I ona je tu kuvala pa se primila i ta 4 zenska i taj 1 muski akter.
Oni na rodjosima beze jedni od drugih a mladu boli uvo, ona je sa svima dobra.
Odjebala ih sve kad ih je zvala taj prvi put.
Samo rekla molim?
To sto ste se vi jebavali nije moj problem.
Ako imate problem sa tim to je vas problem.

Nasao stalnu devojku.

A, majke ti, što bi se on tu kajao?
daj Bože da nije i mladu nagazio i da to dete, zapravo, nije njegovo

A, majke ti, što bi se on tu kajao?
daj Bože da nije i mladu nagazio i da to dete, zapravo, nije njegovo

Kako sto da se kaje? Pa em se te 4 zemske gledaju mrko napopreko em ga ta stalna tako nagazila, dosla mu bre glave valjda za sve njih, ne sme vise ni da pogleda sa strane a ne nesto drugo a on mislio da ce i nju da prevesla ko ove tri a te tri da ce ta stalna da prodje ko one kad ono medjutim a susreti se ne mogu izbeci....A dete, dete je dete svog oca, isti on, tako da od te pretpostavke tvoje nema nista :D

ma, ja da sam na njegovom mestu, samo bih se smeškao u sebi, bolelo bi me pedu da se nešto kajem, on ih je ebao, to i jeste muški posao i zadatak, sve ih ispamprčio za manje od godinu dana, a one se nabijale kao ćurke na tuki, sve sledeća goreći od radoznalosti da vidi što se prethodna natakla
i čovek ebe li ebe, i treba da ebe, zabole ga za njih
ovde, po njihovom sopstvenom pisanju, ima muških devica u poznim dvadesetim i tridesetim, a on povalio na gomilu sve drugaricu do drugarice :lol:
pa, svaka mu čast i svaka mu se dala i ubuduće
a, to što on ne može sad da vrdne, to se ti ništane sekiraj, to samo tako mislite vi i ta njegova

ma, ja da sam na njegovom mestu, samo bih se smeškao u sebi, bolelo bi me pedu da se nešto kajem, on ih je ebao, to i jeste muški posao i zadatak, sve ih ispamprčio za manje od godinu dana, a one se nabijale kao ćurke na tuki, sve sledeća goreći od radoznalosti da vidi što se prethodna natakla
i čovek ebe li ebe, i treba da ebe, zabole ga za njih
ovde, po njihovom sopstvenom pisanju, ima muških devica u poznim dvadesetim i tridesetim, a on povalio na gomilu sve drugaricu do drugarice :lol:
pa, svaka mu čast i svaka mu se dala i ubuduće
a, to što on ne može sad da vrdne, to se ti ništane sekiraj, to samo tako mislite vi i ta njegova

Moze da proba al ja mislim da ne bi dalje od crne zemlje stigao :D Zbog jedne od te tri, kad je zato sto je mentol ostavio otvoren fb nalog pa ona videla prepiske i saznala za nju, takav je samar dobio pred ljudima da je samo zvonilo, da su bili sami tacno bi ubila boga u njemu al ga ne bi pustila. Luda bre sto posto :D

Pitanja za oba pola
Dakle sta je za Vas siguran seks?
Koliko imate poverenja u partnera?
Verujete li mu kada kaze da koristi kontracepciju, da nema polno prenosivih bolesti?
Ako je u pitanju novi partner da li i posle koliko vremena ulazite u slobodne odnose sa njim?
Sta bi ste pomislili da vam ginekolog ili za muskarce urolog nalozi da uradite testove na hlamidiju, ureoplazmu, mikoplazmu, sidu,
a vi x godina u vezi, braku i pri tom niste nikad, nikad, nikad, svrljali sa strane?
Sta bi ste pomislili o partneru ako bi se otkrilo da on to ima?
Ako ne vodite racuna o zdravlju ove silne ebace svega i svakokga pitam jel bar na sec pomislite da bi tako stalni partner-ka mogla da vas otkrije u svrljanju?
Koliko ovde vas u avanturama za jednu noc, kombinacijama, vezi, braku koristi kondome?

a ne mogu brate dok ga navucem na golemo splovilo splasne

Pitanja za oba pola
Dakle sta je za Vas siguran seks?
Koliko imate poverenja u partnera?
Verujete li mu kada kaze da koristi kontracepciju, da nema polno prenosivih bolesti?
Ako je u pitanju novi partner da li i posle koliko vremena ulazite u slobodne odnose sa njim?
Sta bi ste pomislili da vam ginekolog ili za muskarce urolog nalozi da uradite testove na hlamidiju, ureoplazmu, mikoplazmu, sidu,
a vi x godina u vezi, braku i pri tom niste nikad, nikad, nikad, svrljali sa strane?
Sta bi ste pomislili o partneru ako bi se otkrilo da on to ima?
Ako ne vodite racuna o zdravlju ove silne ebace svega i svakokga pitam jel bar na sec pomislite da bi tako stalni partner-ka mogla da vas otkrije u svrljanju?
Koliko ovde vas u avanturama za jednu noc, kombinacijama, vezi, braku koristi kondome?

Ovde vidim da se citalo...pa da ne bude zablude, ako ne posumnja prvi put sigurno ce povezati treci put kada joj se promeni grupa sekreta.

A jedini siguran sex je sa partnerom u koga imate poverenje, sto znaci kako njemu tako i tebi.:)

Moze da proba al ja mislim da ne bi dalje od crne zemlje stigao :D Zbog jedne od te tri, kad je zato sto je mentol ostavio otvoren fb nalog pa ona videla prepiske i saznala za nju, takav je samar dobio pred ljudima da je samo zvonilo, da su bili sami tacno bi ubila boga u njemu al ga ne bi pustila. Luda bre sto posto :D

i, niko nije prijavio nasilje

da je to on uradio, rayapeli bi ga, a ovde napljuvali samo tako
al, ona bi ga vise volela

Back