Hm. Nadam se da cu ti pomoci koliko toliko.
Postoji jedna firma po imenu Contact. Imas ga cak i na sajtu Krstarice. Samo si trebala sikoristiti search, ali sta je tu je.
Evo nesto iz prve ruke. Ja sam ga danas instalirao kod jednog prijatelja i mogu ti reci da sam zadovoljan. S'obzirom na to kako ljudi znaju engleski recnik je odlican, ali ima jednu malu manu. Ne prepoznaje gramatiku "Serbskoga" jezika

Tako ako prevodis neki tekst iz Britanike ili Enkarte mogla bi naici na recenice tipa: "Ja biti, ja Tarzan, ti Dzejn".

Ali ga preporucujem. Nadam se da ce doci do neke skorije dopune itd. A opremljen je i izgovorom, i to veoma lepim, mada ne potpunim (srbi ga pravili sta ces).
Napomena: Contact englesko-srpsko-engleski rečnik i osnovni prevodilac opremljen je Pomoćnim programom (Micro Assist) i Osnovnim rečnikom i prevodiocem (Alfa Dictionary & Translator), a Contact englesko-srpsko-engleski rečnik, prevodilac teksta, prozora i Internet stranica, pored pomenutih, i Prevodiocem HTML ili tekst sadržaja (ExWin Translator) i Prevodiocem Internet stranica i prozora (Internet Web Translator).
CENA
* Contact englesko-srpsko-engleski rečnik i osnovni prevodilac: 1290 dinara
* Contact englesko-srpsko-engleski rečnik, prevodilac teksta, prozora i Internet stranica: 2050 dinara
Toliko od mene.