Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Da li biste više voleli da budete dobar ovo ili ono, mislim piše u naslovu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A posto si ti ovde glavni baja, jel koristis taj polozaj sa moderatorkama?dobar moderator..jer dobar moderator ima seksa koliko hoces..narocito na forumu politika![]()
Nikada te ne bih ubrojio u dobre moderatore, a tu drugu tvoju strano ne poznajem … Ne bih imao ništa protiv da je malo bolje upoznam i onda iznesem i o tome svoje skromno mišljenje …мени свеједно јер сам врх у свему, зашто ме терате да се понављам
Ko priznaje pola može da mu se oprosti, ali sam to neću učiniti … Ti, zaista, jesi očajno loš moderator …Očajno sam loš moderator, o drugom bolje da ne kažem ništa.![]()
Misliš na ovaj položaj 69 ?A posto si ti ovde glavni baja, jel koristis taj polozaj sa moderatorkama?![]()
Tako je Krstane, ti si najveći genije svih vremena!Ko priznaje pola može da mu se oprosti, ali sam to neću učiniti … Ti, zaista, jesi očajno loš moderator …![]()
ne bre, što si bre tako perverzan, moderatorke koriste samo misionarski položaj..Misliš na ovaj položaj 69 ?
фала, прескочићуNikada te ne bih ubrojio u dobre moderatore, a tu drugu tvoju strano ne poznajem … Ne bih imao ništa protiv da je malo bolje upoznam i onda iznesem i o tome svoje skromno mišljenje …![]()
Ih, kako u duši razmrda me - misionarski položaj je stvoren za mene … Dok u grmu ševi ševa meni se ševa sneva …ne bre, što si bre tako perverzan, moderatorke koriste samo misionarski položaj..
Naskočiću - to bi mi delovalo milozvučnije, ali od tebe se ništa dobro ne očekuje ...фала, прескочићу
што је баби милоNaskočiću - to bi mi delovalo milozvučnije, ali od tebe se ništa dobro ne očekuje ...
hahaah bolan to je avatarne bre, što si bre tako perverzan, moderatorke koriste samo misionarski položaj..
te ti stvari malo kose, ako si stvarno dobra pihička ti daješ svima.najpre bih najvoleo da budem dobra pichka i da ne dam nikom namerno,samo da prkosim
znam ja to,ali ja bih da budem posebnate ti stvari malo kose, ako si stvarno dobra pihička ti daješ svima.