vidis sad...kod mene ta korist ranije nije imala nikakvog uticaja..u smislu da nikad nisam nekome odbila neku uslugu. ako sam mogl;a da pomognem....da pomognem za ispit, da odnesem tetki lek, da prenocava rodbina i prijatelji u mom stanu....da nekome nesto na poslu odradim, zato sto ne stize...
sad vec pravim razlike, sto bih ja nekom tamo nesto cinila, ako taj meni nece kad mi treba...jer ta teka kojoj sam nosila lek, meni nije donela lek kad mi je trebao....
ipak i dalje se ne druzim sa ljudima od kojih imam koristi, samo vodim racuna da onaj ko me je jednom ispalio za neku sitnicu, vise ni ja njemu ne pomazem...bas zato d ane bih bila u odnosu ja sam tebi, ajde sad ti meni....jer to smatram necovecnim...
- - - - - - - - - -
izbgava da plati, je isto kao pije na moj racun..sto ne znaci da ta osoba moze da kaze, ja necu da idem u kafic nemam pare...meni to u ovoj zemlji nije nsita strasno....i kad kazem..ajd sa mnom ja placam....ja ne mislim da taj treba ipak da plati...ali i meni se isto to desavalo..sa nekim bliskim ljudima imam odnos da im kazem, mogu da izadjem ako me castis....