sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zasto zene vole likove koji ih zaiebavaju, a nas dobre ignorisu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto zene vole likove koji ih zaiebavaju, a nas dobre ignorisu?
Ne drzavu nego harem belih andjela sa djavolicama.Ja sam uvek predlagao da se mi dobri pobunimo. Napravimo nasu drzavu.
A nema toga tu. Zene nece nas dobre nego ove zle alfe. Nas hoce za brak no seks i to. Nego ja predlazem robotice. Pa je ti kodiras brate sta zelis.Ne drzavu nego harem belih andjela sa djavolicama.
Mi smo dobre bete I sigme tipovi.A nema toga tu. Zene nece nas dobre nego ove zle alfe. Nas hoce za brak no seks i to. Nego ja predlazem robotice. Pa je ti kodiras brate sta zelis.
Ma ja nisam ni beta ni omega. Ja ispadam iz pisma brate.Mi smo dobre bete I sigme tipovi.
Ne znam tacno. Guglaj ima tih tipova nas muskih puno. Nisam se bavio time koji sam tip. Takav sam kakav sam. Koja me hoce nek izvoli.A sta je sigma uzgred? Sad sam radoznao.
Što ti je dobar avatarshta znachi dobar lik !?
a shta je losh lik!?
Dobar lik sam ja.shta znachi dobar lik !?
a shta je losh lik!?
Dobar lik - neko ko je dobar kao ja u svakom pogledushta znachi dobar lik !?
a shta je losh lik!?
Daj onda neki kratak lični opis, karakterne osobine, šta je to po čemu si ti dobar lik?Dobar lik sam ja.
Dobar lik - neko ko je dobar kao ja u svakom pogledu
Loš lik - neko ko nije dobar
Cini mi se da su sigme ovi sto su izbaceni iz copora. Tioa imas glavnog baju on je alfa, pa onda betu koji sledi alfu pa omrsi brke i sigmu kojeg svi tuku. Onaj geek iz klupe.Ne znam tacno. Guglaj ima tih tipova nas muskih puno. Nisam se bavio time koji sam tip. Takav sam kakav sam. Koja me hoce nek izvoli.
Nije to samohvalisanje nego utvrđivanje činjeničnog stanja, lopovčice ružnaSamohvalisanje izaziva alergiju
Povecala sam ga da vidim sta pise i procitala „With love, Vlazna“.Što ti je dobar avatar
Đes Bambiko?Povecala sam ga da vidim sta pise i procitala „With love, Vlazna“.
Izvinjavam se...