dobar dan, tugo

ovo je naslov jednog lakog romana ali sama tema i ne mora da bude laka kao u njemu.

imate li neku tugu, tugicu, neku davnu, koja ponekad proviri, ponekad se pritaji, ali nesto sto vas prati i uvek je tu negde u vama?
tuga u sirem smisllu moze da se odnosi i na neko razocaranje ili neostvarenost ili bilo sta sto vam je do danas ostalo onako pomalo ceprkavo u vama.

Kupili mi prosle godine ( prolece ) jedno slatko zensko tele...i hranili i mazili i tepali...mislim da se zvala Milica ( Mica po tepanju )...i dodje surova zima, a i dodje noz na red da obavi dugo ocekivani posao....
I tako se sa setom setim te Mice, Milice..... svakoga puta dok jedem kulen.

ps. Povremeno se setim i tih bivsih ljubavi, bivsih radosnih trenutaka, bivsih slatkih poljubaca....zakopano u srcu i sacuvano od zaborava...dobre stvari se ne zaboravljaju i ako nam dolaze nove( iste ), mozda lepse, trajnije ? , neizvesnije.....bla,bla,bla....:bye:

ovo je naslov jednog lakog romana ali sama tema i ne mora da bude laka kao u njemu.

imate li neku tugu, tugicu, neku davnu, koja ponekad proviri, ponekad se pritaji, ali nesto sto vas prati i uvek je tu negde u vama?
tuga u sirem smisllu moze da se odnosi i na neko razocaranje ili neostvarenost ili bilo sta sto vam je do danas ostalo onako pomalo ceprkavo u vama.

Imam ih milion, samo srecom ne patim za jednom osobom koju nikad nisam prebolela tj ne postoji takva osoba, ali imam tugice vezane za proslost, detinjstvo, pubertet..tadasnje drustvo, nas provod i tako to. Detinjstvo pogotovo. Volela bih da sam opet dete na jedan dan :sad2:

Back