Do smrti gazio beskućnike!

Denacifikator88

Aktivan član
Poruka
1.590
Petar Tomić (19) iz Raške uhapšen je zbog sumnje da je na autobuskoj stanici u tom gradu, pod dejstvom narkotika, čizmama izgazio do smrti beskućnike Denisa Penzela (45) iz Knića i Dragoslava Jeftića (70) iz Beograda!

1504924-05raska03mesto-zlocina-na-autobuskoj-stanici-u-raski.JPG

Skinhed Petar Tomić (19) iz Raške čizmama ubio Denisa Penzela (45) i Dragoslava Jeftića (70)

Krvavi pir se dogodio juče oko 3.35, kada je Tomić, kako se sumnja, prišao beskućnicima koji su se sklonili u prostorije autobuske stanice i počeo da ih šutira čizmama „martinkama“ koje su na vrhu imale metalno ojačanje. Od siline udaraca, jedan od njih je odmah podlegao povredama, a drugi je umro na putu ka novopazarskoj bolnici.

Na licu mesta bilo je kao u filmovima strave i užasa, na klupama pored perona i na asfaltu, gde se tragedija odigrala, bile su lokve krvi, a na jednoj od stolica čak i ostaci ljudskog mozga! Još uvek nije poznato da li ima očevidaca ovog stravičnog zločina. Prema nezvaničnim informacijama, dežurni dispečer je čuo lomljavu stakla, a onda je ispred bifea na peronu ugledao okrvavljenog mladića koji pokušava rukama i glavom da polomi izlog na bifeu i staklo na rashladnoj vitrini. Ubica je pokušavao da dođe do vode kojom bi oprao krv sa sebe, ali je dispečer pozvao policiju, koja je zločinca presrela i uhapsila kod doma zravlja.

1504911-05raska02mesto-zlocina-na-autobuskoj-stanici-u-raski.JPG

Tomić je prilikom hapšenja pokušao da odglumi da ima oružje ispod jakne. Policija je na peronima zatekla dve izmasakrirane osobe, od kojih je jedna već bila mrtva, dok je druga davala znake života i izdahnula je u ambulantnom vozilu na putu za novopazarski zdravstveni centar. Ubica je juče u policiji ćutao, a do sada nije imao policijski dosije.

Meštani Raške za Petra kažu da je bio tih, osobenjak, i pripadnik grupe skinheds. Živeo je u naselju Vlasovo, a pre više godina se doselio iz Novog Pazara. Kažu da se stalno oblačio u crnu garderobu i da je uvek na sebi imao mantil. Nije bio društven i ni sa kim nije komunicirao, a priča se da je znao satima da sedi sam na klupi u parku ili na šetalištu. U poslednje vreme, počeo je da ide u Beograd na žurke skinhedsa. Kažu i da je dugogodišnji narkoman i da je pričao da mrzi Rome.

Na čizmama nađena krv
Jeftića meštani opisuju kao mirnog čoveka koji je spavao na autobuskoj stanici. Penzel je bio iz Knića, promenio je ime, a ranije se zvao Slobodan Beljaković. Policija je pregledala snimke i više osoba pozvala na razgovor. U policiji saznajemo da su Tomićeve čizme bile oblivene krvlju.

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/do-smrti-gazio-beskucnike/71108

jedan pravoslavac to nikad ne bi uradio

Ne znam zasto narkomansku budalu i ludaka povezujes sa religijom.

- - - - - - - - - -

Kakva bolest,narkoman je po sopstvenom izboru nije rođen kao narkoman.
Još će da ispadne da nije odgovoran za svoje postupke usled neuračunljivosti.
Ma imaju Kinezi pravo,zid pa metak i tačka.
Bas tako.

Secam se kada sam gledao epizodu serije sa Dzejmijem Oliverom na 24h Kitchen-u gde on pomaze njujorskim beskucnicima da je neko na ispricao pricu da je na mestu gde je spavalo 4 beskucnika u kucicama od kartona neki psiho samo dosao polio benzinom i zapalio kartonske kucice i beskucnike ubivsi svu cetvoricu.

Poslednja izmena:
Ne znam zasto narkomansku budalu i ludaka povezujes sa religijom.

- - - - - - - - - -

Bas tako.

Istina.
'99 sam bio u Kini, i gledam njihovu TV:

Dileri droge kleče na stadionu,
oficir ide i svakom po metak u potiljak.

Da kod nas samo jedan tako prodje
svi bi se debelo zamislili da li da diluju.

A ovde, kao u USA: Ko ima para ne ide u zatvor

Да ли ће наши законодавци већ једном схватити да је време да се врати смртна казна?

Ово ни животиња не би урадила, ретард један обичан кога ћемо у најбољем случају хранити наредних 10 година по затворима.

У најгорем случају пустиће га на одвикавање, са "обавезом јављања надлежним органима" на известан временски период.

Док опет тако неурачунљив неког не звекне.

Kakva bolest,narkoman je po sopstvenom izboru nije rođen kao narkoman.
Još će da ispadne da nije odgovoran za svoje postupke usled neuračunljivosti.
Ma imaju Kinezi pravo,zid pa metak i tačka.
To sto je taj covek ( ako se uopste moze nazvati covekom) zavisnik od droge nema nikakve veze
sa ovim svirepim ubistvima dvojice nesrecnika.
Ne razumem zasto se potencira da je "narkoman". Narkomani su obicno nekako i nevidljivi.

Колико само уживате у скандалозним дешавањима на апсолутним маргинама друштва.

Ne uživam uopšte,strah me je. Imam dovoljno godina da nemam više reflekse kao nekad i ne mogu da se branim kao pre.
To nije margina društva,to je život u okruženju u kome živim. Grad je nebitan. Ista je to priča kao i o dva cigančeta koja su ispod 15 godina
i imaju sijaset napada na starce i jednog ubijenog iza sebe. Liči li to tebi na marginu??????

Ништа друго нисам ни очекивао од љубитеља личности и дела Хитлера

Prijatelju, Itler je iz Austriju a tamo ti rado radi mlogo Srba i Roma...
A i dan danas ima tamo puno slikara naivaca po toj Austriji...

Dokaz da ti uopšte ne treba fakulitet da vodiš državu ili bar ministarstvo
Mož i III stepen...

Back