Do savrsenog lica ..

milenamilenamilena

Početnik
Poruka
26
Svetli ten imam, nikada nisam imala nesto bubuljica, mada imam osetljivo lice i ako imam 19 godina bore mi se stvaraju, oko ociju, i dermatolog je rekao da cu kasnije imati sve vise i vise. Ali ne svidja mi se sto imam pegice. Preko leta znatno veci broj, ali i sada se vide kad mi se neko priblizi. Zelim da skroz izbelim pegice da ih uopste nema i da dobijem ujednacen ten . Pisite saveteeeeee :)

ja sam letos u budvi kupovala ruske kreme natura siberica i baikal herbals... bas su dobre, bez parabena i konzervansa i uopste nisu skupe... danas vidim da ih ima i u bg, podzemni prolaz kod hotela balkan, vidi ima li nesto za tebe mada im i nije neki izbor

Svetli ten imam, nikada nisam imala nesto bubuljica, mada imam osetljivo lice i ako imam 19 godina bore mi se stvaraju, oko ociju, i dermatolog je rekao da cu kasnije imati sve vise i vise. Ali ne svidja mi se sto imam pegice. Preko leta znatno veci broj, ali i sada se vide kad mi se neko priblizi. Zelim da skroz izbelim pegice da ih uopste nema i da dobijem ujednacen ten . Pisite saveteeeeee :)

можда ће дечку баш да се свиде твоје пегице, онакокад се приближи :zper:

pegice su bas sehi

ja imam i bore i pegice
kad budes malo starija videces da to nema nikakvog uticaja na rad svetske berze
ima krema naravno koje izbeljuju lice i sad je pravo vreme da se koriste,jer smeju da se koriste samo zimi kad nema sunca,ali brate,osmeh na lice i uzivaj
kome se ne svidja,nek gleda u nesto drugo

Ih bre i meni su se stvorile smejalice jos u gimnaziji jer se smejem em visoko em siroko...nikad ih nisam narocito mazala, samo u sklopu celog lica a druge se nisu pojavile za ovih desetak godina ako izuzmem da mi se od rupica u jednom obrazu stvara sve duza linija...elem, nema spasa, imamo suvu kozu i boracemo se ali nije sve crno, neces imati bubuljice i masnu zonu, suva koza obicno izgleda lepo na oko.

Verovatno imas jak crveni pigmet (ta sam!) zbog pegica, licno koristim ogroman UV filter (Avene za osetljivu kozu), cula sam da cure mazu limun i neven, znam da se sklanjaju laserom, imas i kreme za izbeljivanje.
Ako dobro shvatam, svetla koza i crveni pigment najcesce poklanjaju tople oci i crvenkaste usne, sto je super, uz dobru sminku bacis pege u stoti plan. Najbrze propadne koza koja je natrpana puderima i unistena suncem, tvoja radi za tebe, samo nemoj da radis protiv nje i nema brige:ok:

ja imam i bore i pegice
kad budes malo starija videces da to nema nikakvog uticaja na rad svetske berze
ima krema naravno koje izbeljuju lice i sad je pravo vreme da se koriste,jer smeju da se koriste samo zimi kad nema sunca,ali brate,osmeh na lice i uzivaj
kome se ne svidja,nek gleda u nesto drugo
важније су пегице од светске берзе

20101128130218.jpg

јел виш колико је она позната

moj savet dobronameran ti je da se pomiris sa svojim pegama i da ne tripujes oko bora posto imas 19 godina
bebi sapun i voda su tebi dovoljni
inace bih morala da te pitam - a sta si radila sa 19 godina kad imas bore :think:
mislim ovo se neko zaebava po obicaju

Мора да си повукла на бабу :) чим ти у 19 имаш боре,до тридесет си наебаалааа....
Ја имам 30 и немам ни једну бору...није да се хвалим али тако је...генетика или одржавање,ебем ли га шта је у питању

moj savet dobronameran ti je da se pomiris sa svojim pegama i da ne tripujes oko bora posto imas 19 godina
bebi sapun i voda su tebi dovoljni

Ju, ni slučajno! Nikome nisu dovoljni voda i sapun, pogotovo ako ima suvu kožu. Mora da se maže i preko dana i uveče, masnijom kremom.

(Samo izaberi kozmetiku za mlade, nemoj da ispucaš najjače stvari već u prvoj deceniji starenja :) I da, pegice su super... ali šta vredi da ti pričamo, ljudi su prokleti. Jednu devojku već godinama pamtim zbog riđe talasaste kose i pegica - i, sretnem je pre dve nedelje, a ona izbelela pegice, ofarbala se u crno i pegla kosu! Jadnica, sad izgleda kao da ima saksiju/šlem na glavi, a bila je prelepa. )

Back