AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 37.780
Kakva zloupotreba ovog nesrećnog deteta![]()
Личи по понашању на ону ПОКС'овку из Кине .....
То ти је све тако код оних са ХХ хромозомима .. све лабилно ....неурабнотежено ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva zloupotreba ovog nesrećnog deteta![]()
Madjari prave NE i to velikog kapaciteta.
Sa Rusima su pregovarali a šta je bilo dalje ne znam.
U Srbiji se takodje prave vetroparkovi i nove termoelektrane i Srbija ima el energiju i za izvoz.
Takodje, cena el energije je medju nanižim u Evropi.
Ne znam šta je ovom našem Janku?
Najbolje da odeš na sajt "male Grete" pa da nam ovde pastuješ.
Termoelektrane Zapadnog Balkana ugrožavaju celu Evropu – ekološke organizacije
Region/EU 19.02.2019. | Komentari: 0Autor: Svetlana Jovanović
Foto: HEAL
![]()
16 zastarelih termoelektrana na ugalj u zemljama Zapadnog Balkana predstavlja zdravstveno i ekonomsko opterećenje za celu Evropu, pri čemu većinu zdravstvenih posledica i troškova podnose građani Evropske unije – zaključak je novog izveštaja koji su danas zajednički predstavile organizacije Alijansa za zdravlje i životnu sredinu (HEAL), Sandbag, Evropska mreža za klimatsku akciju (CAN Europe), Mreža za nadzor javnih finansijskih institucija u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE Bankwatch) i Evropa bez uglja (Europe Beyond Coal).
![]()
![]()
https://balkangreenenergynews.com/r...ugrozavaju-celu-evropu-ekoloske-organizacije/
...
Neko Dodiku da neredi da zatvori Ugljevik i Gacko Baja bi ga spuco stosom...
НЕ је друга прича, али свакако би требало да пратимо шта раде Мађари, а не остатак ЕУ и да слушамо њихове диктате.Madjari prave NE i to velikog kapaciteta.
Sa Rusima su pregovarali a šta je bilo dalje ne znam.
U Srbiji se takodje prave vetroparkovi i nove termoelektrane i Srbija ima el energiju i za izvoz.
Takodje, cena el energije je medju nanižim u Evropi.
Ne znam šta je ovom našem Janku?
očigledno se ide ka sprovođenju ekofašističke agende 2030 - zaustavljanje ekonomskog rasta i deindustrijalizacija sveta. a struju ćemo imati po nekoliko sati dnevno.
Ni proizvodna preduzeća u sklopu Elektroprivrede Republike Srpske (ERS) nemaju čime da se pohvale. Iako su zbirno njihovi prihodi rasli za 17 miliona maraka u odnosu na prvih šest mjeseci 2019. godine i iznosili 175 miliona KM, nisu se obuzdavali u rasipanju pa su rashode čak i povećali. Kada se podvukla crta, zbirno su napravili gubitak od 7,2 miliona KM.Prema saznanjima portala CAPITAL Elektroprivreda Republike Srpske (ERS) planira da se zaduži za sedam miliona maraka, kako bi pomogla distributivnim preduzećima koja su se upravo zbog matičnog preduzeća i preuzimanja kupaca našla u nezavidnoj situaciji.
...
Neko Dodiku da neredi da zatvori Ugljevik i Gacko Baja bi ga spuco stosom...