do koliko godina je roditelj potreban djeci

za one kojima nije poznato da kazem da mi se odavno ne zivi, skoro cjeli zivot mi je neko mucenje i jako patim
ali
imam djecu 23 i 20 godina, i zbog njih produzavam muke sebi, sve se mislim mozda im trebam jos
e sad, posto ja zaista ovo vise ne mogu, postalo je jako bolno, tesko se podnosi i ja bi znala kako bi se rijesila sebe, ali mi problem oni,pa me zanima da li su dovoljno odrasli da im ja vise ne trebam, pa da kratim muke sebi
poprilicno su zreli, a imaju, za normalne ljude divnog oca, pa da ja idem polako
do punoletstva

nije isto kad ti se roditelj rokne i da su samostalni u smislu da ne zavise ekonomski ili da su se odvojili i tako dalje, nije isto ni kad umre roditelj ni kad se rokne
nađi nekog kome se roditelj ubio
ako razmišljaš o njima :think: mada ja nekako mislim da je glupo samoubici reći "sram te bilo šta ćeš uraditi svojima"
ali bilo bi im verovatno glupo
ne znam u izuzetnim slučajevima, bekim fehmiu, ali i to nije svejedno
možda ćeš da budeš i baba? :think:
kako bi se ubila uopšte :(
da te ne oteramo mi tamo

Ako se ubijes ostace ta stigma. Ovo je Srbija. Deca ce teze naci bracnog druga zato sto ce se pricati da im je majka bila psihicki poremecena i da se ubila.

i da nije srbija, uvek to visi, nije samo do kao obeleženosti, možeš ti da imaš prijatelje itd
al baš i nije motiv da živiš verovatno, kao da ne ispadne glupo
hmm nisam obučena za ovo

Back