Do koje mere?

Da li ste imale osecaj da zelite da promenite muskarca, da ga kontrolisete i da od njega napravite ono sto vi zelite i do koje mere ste to uspele sa sadasnjim/bivsim deckom/suprugom... da li to ide do te mere da u jednom trenutku vi ili on oseti da se prema njemu ponasate kao majka prema detetu?

Ne..to je glupost..izigravati mamu odraslom muskarcu...

Da li ste imale osecaj da zelite da promenite muskarca, da ga kontrolisete i da od njega napravite ono sto vi zelite i do koje mere ste to uspele sa sadasnjim/bivsim deckom/suprugom... da li to ide do te mere da u jednom trenutku vi ili on oseti da se prema njemu ponasate kao majka prema detetu?

to je nezdrav odnos, nezdrava ambicija...ona time sebi čini medveđu uslugu jer od muškarca pravi robota i papučara...
to ne može da završi slavno

eto ,mene je muz pokusavao da promeni...a ja sam potpuno sjajna.. i uopste ne zelim da se menjam! :manikir:

normalno, potreban mi je podjednako sjajan muskarac, da ga moj sjaj ne bi bacio u senku...moze i sjajniji...;)

Kad si u vezi sa nekim, normalno je da utičete jedno na drugo, menjate se.
Kako sam često i bez svoje volje uticala da se muškarac promeni, tako je i on uticao da se i ja menjam.
To nije nikakvo zlo dok primamo pozitivne uticaje i postajemo bolje ličnosti.
Ako od partnera primamo loše navike i menjamo se, a da nismo zadovoljni promenama, onda je to nevolja za oboje.

Ima zena koje pokusavaju da promene muskarca.Ako im to podje za rukom,desi se da shvate da u stvari takvog ne zele.

Uvek treba poci od sebe

Zelje hirova mogu biti opasna omaska.

Poslednja izmena:

slagala bh kad bih rekla da ne menjam muškarca, ne menjam direktno njega ali sklanjam sve što mi smeta ako to obuhvata neku njegovu naviku onda neka to bude menjanje ali na dobrovoljnoj bazi, nikog ne prisiljavam
ako mi nešto smeta što ne mogu da prihvatim, na njemu je ili da promeni ili da ode

jednostavno pitanje :)

da li vaseg muskog izabranika prihvatate takvog kakav je ili ga disciplinujete i oblikuete kako zelite :)

da li vaseg "tipa" prilagodjavate sebi :)
Konkretno i sa namerom- ne. Drugo je uzajamno prilagodjavanje na neki nacin.
Tacno znam sta ne zelim, pa se u to ni ne upustam. Prvo pod "ne- nikako" su pusaci, agresivci,... pa dalje redom...

jednostavno pitanje :)

da li vaseg muskog izabranika prihvatate takvog kakav je ili ga disciplinujete i oblikuete kako zelite :)

da li vaseg "tipa" prilagodjavate sebi :)

Ne oblikujem ga i ne prilagodjavam, ali ga disciplinujem :lol:

Svako ima svoje zivotne navike od kojih su neke manje a neke vise prihvatljive i sklone kompromisu. U tom smislu mu trazim da me ispostuje, kao i ja njega. Ne tolerisem prljavstinu, nemaronst, aljkavost i sudve u sudoperi od 7 dana. Na takve stvari mu skrenem paznju.

Probale su da menjaju, ali bezuspesno. Probao sam i ja da menjam nekada njih, ali bezuspesno.
Neke sitnije stvari, mogu da se promene, ali ozbiljnije, tesko. To ti je sto ti je, uzmi ili ostavi.

jok vala, koji ce mi moj ako mogu da ga menjam kako ja hocu...mora da ima stav, a i ako sam se zaljubila u njega bas takvog kakav je cemu onda zelja za menjanjem?

Slazem se, ali uvek ima ono malo, eh, kada bi drugacije cesljao kosu, e kada bi se obukao ovako, e kada bi me izveo tu i tu, uradio to i to.
A pre i kasnije, mane se nadju, ili nesto sto nam smeta pa to probamo da korigujemo, tj. navedemo drugu osobu da to promeni, jer nam sve drugo odgovara.

Back