- Poruka
- 390.565
Pitanje je ozbiljno.Kažu da na visini nema komaraca
Da li znate do kog sprata se penju komarci
Da li znate do kog sprata se penju komarci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kućni pauci čovekovi priatelji .Vrste koje napadaju čoveka uglavnom idu do visine od oko 7m, a tzv. Azijski tigar ide i do 25m visine.Takođe komarci su pronađeni i na Himalajima na visinama od oko 2500km, ali i u rudnicima u Indiji na dubinama od 500m.
Nema ti spasa. Nego, nemoj paučinu da skidaš. Ja do jeseni ne čistim ivice i ćoškove kuće.
Živim praktično na 13omPitanje je ozbiljno.Kažu da na visini nema komaraca
Da li znate do kog sprata se penju komarci![]()
Osim kada spavaš. Davno sam pročitala da ljudi dok spavaju u toku života pojedu veliki broj paukova, zaboravila sam koliko u prosjeku. Tako da, ili ćeš da se ćešeš ili žvačeš...Kućni pauci čovekovi priatelji .
Kakvi li su .Osim kada spavaš. Davno sam pročitala da ljudi dok spavaju u toku života pojedu veliki broj paukova, zaboravila sam koliko u prosjeku. Tako da, ili ćeš da se ćešeš ili žvačeš...
Leti ili zimi ?Pitanje je ozbiljno.Kažu da na visini nema komaraca
Ne znam. Ja se ćešemKakvi li su .
Nema gorih buba od rekljča .Ne znam. Ja se ćešem![]()
Nije to buba, to je mali mrav.Nema gorih buba od rekljča .
Kakav mali mrav , nije to pesma od Tomislava , nego uholaža .Nije to buba, to je mali mrav.
Danas je nekom baš dosadan dan.Pitanje je ozbiljno.Kažu da na visini nema komaraca
ovi današnji komarci imuni su i na kemijska sredstva a ne da će ih otjerati bosiljak, lavanda ili citronelaPosadi Bosiljak,mozes i Nocnu Frajli na terasi..dosta je po dve saksije umanjices njihovo dejstvo bar pola..ehh Nina svi bi da te bodu![]()
možda je mreža na prozor jednostavnije rešenje od sadnje i zalivanjaPosadi Bosiljak,mozes i Nocnu Frajli na terasi..dosta je po dve saksije umanjices njihovo dejstvo bar pola..ehh Nina svi bi da te bodu![]()
Pa jeste al ako boravis na terasi to pomaze koliko toliko,,Mreza obavezno,imas i dodatak koji ide na vrata sa magneticima klizna mreza.možda je mreža na prozor jednostavnije rešenje od sadnje i zalivanja![]()
Onda samo da im kokne poglavicu pa ce svi da odu na saranu,i svaki put takoovi današnji komarci imuni su i na kemijska sredstva a ne da će ih otjerati bosiljak, lavanda ili citronela![]()