Do jeseni se zatvara 70.000 firmi i 300.000 ljudi ostaje bez posla

sobzirom da vas rezim dere gradjane gore od turaka osmanlija jedino sto ti preostaje dalibore jeste da se kreveljis po forumu i izigravas glupog avgusta sa tim glupim komentarima

Ti glupi komentari su TVOJI, glupčo... :hahaha::hahaha::hahaha:

Inače, izdajničim lopovima, režim ne guli kožu, pa se baš pitam što to tebi smeta. Ti si čobanin koji krade državu i sarađuje sa šiptarima i njima upucava pare. Šta tebi smeta, sad kad si dobio novu "domovinu" - hahaha

Ova krstarica je zaista pocela da me sve vise brine...

Jos jedna hrvatska cobancina DellBoy-011 posta moderator.....
pa ovde vrvi od tih krvatskih jajara i bitangi da nema dalje i skoro svi su moderatori !!!

Ali necu o tome vec o drzavnom reketu.

Pre desetak dana bio sam zbog posla u jednom malo prelepom gradicu koji je nekada zaposlajvao oko 12.500 radnika a sada jedva oko 2.500.
Ne bi to bilo nista cudno da na buzetu nije ravno oko 1400 a ostatak zaposlenih verovatno cine male trgovinice, traficice i mozda po neko proizvidno preduzece.....samo sta proizvode...e to je vec diskutabilno.

Ne treba neko matematicko znanje da se dodje do zakljucka da 1100 radnika izdrzava 1400 neradnika. A ono sto je najcudnije, u zadnjih 8 godina na budzet je doslo oko 900 novih lica, (iz kojih stranaka !?) a u penziju je otislo jedva oko 150.

Sta ovo znaci ?
Da li je to na delu trzisna ekonomija, privredni razvoj, preporod i blagostanje koji svakog dana cujem od bota i drinkica ?

Molim ovu demokratsku inteligenciju i experte da mi odgovori jer oni "vladaju" uspesno ovim gradicem vec 10 godina.

Samo ovaj gradic je jedan mali primer.
Koliko ima ovakvih mesta u Srbiji ?

Ova krstarica je zaista pocela da me sve vise brine...

Jos jedna hrvatska cobancina DellBoy-011 posta moderator.....
pa ovde vrvi od tih krvatskih jajara i bitangi da nema dalje i skoro svi su moderatori !!!

Ali necu o tome vec o drzavnom reketu.

Pre desetak dana bio sam zbog posla u jednom malo prelepom gradicu koji je nekada zaposlajvao oko 12.500 radnika a sada jedva oko 2.500.
Ne bi to bilo nista cudno da na buzetu nije ravno oko 1400 a ostatak zaposlenih verovatno cine male trgovinice, traficice i mozda po neko proizvidno preduzece.....samo sta proizvode...e to je vec diskutabilno.

Ne treba neko matematicko znanje da se dodje do zakljucka da 1100 radnika izdrzava 1400 neradnika. A ono sto je najcudnije, u zadnjih 8 godina na budzet je doslo oko 900 novih lica, (iz kojih stranaka !?) a u penziju je otislo jedva oko 150.

Sta ovo znaci ?
Da li je to na delu trzisna ekonomija, privredni razvoj, preporod i blagostanje koji svakog dana cujem od bota i drinkica ?

Molim ovu demokratsku inteligenciju i experte da mi odgovori jer oni "vladaju" uspesno ovim gradicem vec 10 godina.

Samo ovaj gradic je jedan mali primer.
Koliko ima ovakvih mesta u Srbiji ?
To je odlicno,bilo bi jos bolje da bude gore.Bez zaje8ancije,ali u Srbiji niko nije izasao na ulice,i nema nameru.Valjda kad drzava definitvno otrese ...od ledinu mozda se desi neko manje krvoprolice pa sledeca vlada bude obazrivija.Ako ostane na ovome ovi lopovi ce jos vise krasti ,a glupi narod trpeti po obicaju i dalje.Valjda kad sve propadne, pa se stvori kriticna masa nezaposlenih i gladnih mozda izbije neki picvajz pa se vlast dovede ured.Mozda je to jednini nacin da narod shvati da bez motke nema napred.
Batina je iz raja izasla,ziFela SEK-a

Gde si bre Pametni Srbine, daj malo onu tvoju .... o hektarima, milionima, minus/plus puta milion = 4,5 milijarde evra:mrgreen:

more mici smradino jedna krvatska......

*ebo te onaj ko ti dozvolio da tipkas po srpskom forumu.

ps. sada ce se javi neka proverena "srBska" faca od moderatora da me ukori kao vredjam jedno krvatsku bitangu .....

more mici smradino jedna krvatska......

*ebo te onaj ko ti dozvolio da tipkas po srpskom forumu.

ps. sada ce se javi neka proverena "srBska" faca od moderatora da me ukori kao vredjam jedno krvatsku bitangu .....

Baš si se razgoropadio, Pravi Srbin:mrgreen:
Daj molim te onaj tvoj stručni post, tako smo se lepo smejali pre par meseci, to je bilo onda kad si zbrisao sa teme jer si se izblamirao:mrgreen:

Ne sme bre niko da te ukori, ti si Pravi Srbin, jak, hrabar i hmmmm pametan:mrgreen:

Baš si se razgoropadio, Pravi Srbin:mrgreen:
Daj molim te onaj tvoj stručni post, tako smo se lepo smejali pre par meseci, to je bilo onda kad si zbrisao sa teme jer si se izblamirao:mrgreen:

Ne sme bre niko da te ukori, ti si Pravi Srbin, jak, hrabar i hmmmm pametan:mrgreen:

More u Jasenovac marvo krvatska da se poklonis senima koje si pobio i zaklao pa tek da molis za pravo glasa i svoje mesto na zemljinoj kugli.

Back