Dno dna: izdavanje "garsonjere" u Beogradu od 80€! Ovo morate videti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Sad mi je jasno kada ološi iz Skupštine poruče da može da se živi sa platom u Srbiji... evo, ima i “stan” da se rentira za 80€...

https://cityexpert.rs/izdavanje/stan/15923/garsonjera-branka-krsmanovica-zvezdara#gallery

Obavezno uđite u galeriju da vidite gde je klonja.

Da li neko zna...postoji li ikakva inspekcija po pitanju stanovanja i izdavanja, s obzirom da usaglašavamo zakon o stanovanju sa EU (prijava podstanara, plaćanje poreza na zakup... minimalni uslovi za izdavanje šupa i garaža)?

Čuo sam da je neka budala negde u Beogradu izdavala stan gde si umesto tuša imao baštensko crevo; još je gazda demonstrirao kako da staviš prst pa da napravš jak mlaz.

Ma niste videli, kvaka je u tome da je stan dupleks - ima i tavan.

Video sam ovaj oglas pre neki dan. I bilo mi je neverovatno, ali sam danas video nešto još gore za 130€.

Kad mu neko dođe u posetu, ovako mu se obrati: “Dobar dan, izvol’te, izvol‘te... he, izvinite što sam ja ovako na šolji.”

A cipele treba da držiš u “tuš kabini”. Odmah dezinfekcija.

Još kada radiš na crno zaradiš duplo više. Svaki dan se najedeš hleba i pretekne ti i za gaće.

U zatvorskoj ćeliji je komfornije i ne mora čovek da se sekira oko osnovnih stvari, kao što je recimo egzistencija. Posle se narod čudi otkud porast kriminala kad kriminalci kolo vode. Zatvor je za običnog čoveka u Srbiji “safe heaven”.

Један мој пријатељ је недавно продао стан у Паризу, наслеђен од деде, за 80000€. Стан је имао 8 (словима: осам) квадрата.

То ти је иста фора, Париз, метропола и колоније по свету, Београд, метропола и колонија Србија.

Један мој пријатељ је недавно продао стан у Паризу, наслеђен од деде, за 80000€. Стан је имао 8 (словима: осам) квадрата.

То ти је иста фора, Париз, метропола и колоније по свету, Београд, метропола и колонија Србија.

transformers,more than meets the eye.:D

Sad mi je jasno kada ološi iz Skupštine poruče da može da se živi sa platom u Srbiji... evo, ima i “stan” da se rentira za 80€...

https://cityexpert.rs/izdavanje/stan/15923/garsonjera-branka-krsmanovica-zvezdara#gallery

Obavezno uđite u galeriju da vidite gde je klonja.

Da li neko zna...postoji li ikakva inspekcija po pitanju stanovanja i izdavanja, s obzirom da usaglašavamo zakon o stanovanju sa EU (prijava podstanara, plaćanje poreza na zakup... minimalni uslovi za izdavanje šupa i garaža)?

Čuo sam da je neka budala negde u Beogradu izdavala stan gde si umesto tuša imao baštensko crevo; još je gazda demonstrirao kako da staviš prst pa da napravš jak mlaz.

Ma niste videli, kvaka je u tome da je stan dupleks - ima i tavan.

Video sam ovaj oglas pre neki dan. I bilo mi je neverovatno, ali sam danas video nešto još gore za 130€.

Kad mu neko dođe u posetu, ovako mu se obrati: “Dobar dan, izvol’te, izvol‘te... he, izvinite što sam ja ovako na šolji.”

A cipele treba da držiš u “tuš kabini”. Odmah dezinfekcija.

Još kada radiš na crno zaradiš duplo više. Svaki dan se najedeš hleba i pretekne ti i za gaće.

U zatvorskoj ćeliji je komfornije i ne mora čovek da se sekira oko osnovnih stvari, kao što je recimo egzistencija. Posle se narod čudi otkud porast kriminala kad kriminalci kolo vode. Zatvor je za običnog čoveka u Srbiji “safe heaven”.

svaka roba ima svog kupca. taj stan nije namenjen za cetvoroclanu porodicu

jedino jebbe sto kupatilo ima dvoje vrata...

kad nema veš mašine onda nije ni za jednog... više mu dodje kao prenoćište...

onda nema internet ni televizije... voda jel ima u tom kupatilu...

TO JE KAD SELJAK ČUJE KOLIKO ŠTA KOŠTA

- - - - - - - - - -

a još ludje je KAD SELJAK NAUČI STUDIRANJEM KAKO SE VODI POSAO

- - - - - - - - - -

radio sam nekoliko godina kao terenski radnik...bilo je hotela, a bilo je mnooogo gorih mesta od ovog..

Stan je očito za ovakve bolesne likove koji vole da prave selfije ispred WC šolje ili vodokotlića...

celavi10.jpg

Likovi kojima se ćelavica raspada. :dash: BoleS. :rida:

- - - - - - - - - -

Potencijalni kupac... najviše voli da se fotografiše ispred WC šolje (vidite kako je zdrav i lep):

ebola10.jpg

Verovatno mu je to najuređenija prostorija u svinjcu u kome živi. :rotf:

- - - - - - - - - -

Ma je li moguće?

- - - - - - - - - -

Sad videh, "uslove"... znači predvidjeno za azilante :D

piše ne sme kućni ljubimci a ovo bre obor za svinje :D

Otprilike...

- - - - - - - - - -

Zatvorske ćelije su bolje bre...

- - - - - - - - - -

transformers,more than meets the eye.:D

Ovo je stan bre, a ovo iz uvodnog posta svinjac.

- - - - - - - - - -

I dva prozora - jedan koji gleda u sobu i drugi vani...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ovo je u stvari duplex... vidiš da ima i tavan. :hahaha:

- - - - - - - - - -

radio sam nekoliko godina kao terenski radnik...bilo je hotela, a bilo je mnooogo gorih mesta od ovog..

Daj link...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back