Dnevnik?!?

miss:
wild_child:
Joj ja sam milion puta pokusala da vodim dnevnik....ali nikada ne istrtajem,zapustim ga ili tako nesto pa sam batalila

da,ja isto....a i kad pisem mrzi me da opisujem sta osecam i to,tako da je najduzi text neka 2-3 reda,i to napisem jednom u 3 meseca :roll:(i to nista vazno nego neku glupost sto mi padne napamet) ....obicno lepim neke slicice ili prepisujem tekstove ili recenice koje mi se svidjaju....i to mi je kao dnevnik...

i ja tako...mrzi me da ga pisem.lepo je to ,kao,da se secam i to...ali kad mene mrzi. :roll:

Keeper:
Ernesto_Che:
Keeper:
dnevnik je za curice i papuchare :P
salim se. pisem i ja al to nije ono 'danas sam otisao do bake tralalala pa sam onda otisao u grad tralalala' ..... u pitanju je nesto drugo al o tome ne smem da pricam ovde :oops: :lol:

aaa...neke tajne...
imam plan....upascu ti na komp i maznuti sve to i onda objaviti ovde pod naslovom "keeperov tajni dnevnik i ostale budalastine" i ta ce knjiga postoci veliku popularnost i zaradicu grdne pare...jeeee!!!!!!!!! :D :D :D

hehe :) c c c ..... samo imaces jedan mali problem - pishem to u svesku, ne na comp :P hihiih.
btw, s obzirom da jedna osoba zna sta ja to pisem, i nije neka tajna. a i rekao sam da cu jednog dana to i objaviti. ali kad budem bio znate ono .... poznat i slavan, estradni lik :lol: da vidis kako cete se grabiti :P :lol:

Ma,nemoj... Hoces da kazes da je ta osoba tracara?! :?

Sasha85:
Keeper:
Ernesto_Che:
Keeper:
dnevnik je za curice i papuchare :P
salim se. pisem i ja al to nije ono 'danas sam otisao do bake tralalala pa sam onda otisao u grad tralalala' ..... u pitanju je nesto drugo al o tome ne smem da pricam ovde :oops: :lol:

aaa...neke tajne...
imam plan....upascu ti na komp i maznuti sve to i onda objaviti ovde pod naslovom "keeperov tajni dnevnik i ostale budalastine" i ta ce knjiga postoci veliku popularnost i zaradicu grdne pare...jeeee!!!!!!!!! :D :D :D

hehe :) c c c ..... samo imaces jedan mali problem - pishem to u svesku, ne na comp :P hihiih.
btw, s obzirom da jedna osoba zna sta ja to pisem, i nije neka tajna. a i rekao sam da cu jednog dana to i objaviti. ali kad budem bio znate ono .... poznat i slavan, estradni lik :lol: da vidis kako cete se grabiti :P :lol:

Ma,nemoj... Hoces da kazes da je ta osoba tracara?! :?

naravn da ne :wink:
htedoh reci da tajna nije to ako neko zna za nju

ja pisem neke 2 god.nekad pisem svaka 3 dana a nekad me mrzi citav mesec.najjace je kada citas neke gluposti od pre godinu dve.uglavnom pisem o ljubavnom zivotu i o momcima na koje se lozim

bleach:
a zar nije prava stvar da pises rukom... :? uspomene...
jeste, ali nije to za mene.. pa sam zato.. a ionako nema puno (8 :p
bleach:
sada imam jednu veliku ukoricenu svesku koja... hm... nije dnevnik... ali, u nju zapisujem svoje misli... posle nekog teskog dana, posle koga sam nesto naucila, ja to zapisem...
kada me uhvati neko cudno raspolozenje da sve preispitujem, da razmisljam o svemu... neki zakljucak zapisem...
tako mi odgovara... i lepim tako svasta...
ali, nekad zaboravim (cesto), polse mi bude mnooogo zao zbog toga... sta cu...
to je bas lepo (; cak je lepse i bolje nego pisanje onih ljubavnih njesra..
ja imam jednu svesku u kojo pisem presme koje mi se svide od nekih bendova :laughing: i pisem bisere, mojih dragih drugarica.. a u imam i jedan rokovnik, koji planiram da izlepim sa slicicama (kada kupim kertridze :rollingeyes:), a u njemu imam zalepljene, akorde za gitaru :oops: karte sa koncerata, a ispod cu samo da napisem sa kim sam isla sve.. na kraju mi pisu neke pesme.. jedna koju je moj drug napisao.. i nevazno ostalo... da, i pisala sam tu diskografije bendova nekih :rollingeyes: ne pitajte me zasto :p a jos manje me ne pitajte zato ja to ovde pisem.. jer ne znam kakve ovo veze ima sa dnevnicima :oops: :rollingeyes:
:sorry:
POZ

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Don't worry be happy ((:
PEACE

Pocela sam da pishem dnevnik u sedmom razredu i josh uvek pishem u istoj ukoricenoj svesci!!! :shock: Znaci nisam bash redovna, obicno je to jednom mesecno, ali zato kad pocnem da pishem, ne mogu da prestanem!!!Deshava se i da ponekad napishem samo stranicu- dve ako sam loshe raspolozena, pa izbacim svu loshu energiju na papir.Obicno pishem kada mi je haos u glavi.....Obozavam da citam ono sto sam pisala kad sam bila u osnovnoj,setim se svojih dogodovshtina :)

Ја сам писала раније ,сваки други дан...али дошла сам до краја свеске и све сам одлагала да купим нову (пошто не пишем у обичним свескама,него у споменарчићима),као сутра ћу ,сутра,и ето већ годину дана не пишем дневник...Баш ми је криво.Али узмем с времена на време онај стари,присетим се неких догађаја...чудан осећај...као да га нисам ја писала...

Pocela sam da pishem dnevnik pre cetiri godine i josh uvek pishem u istoj ukoricenoj svesci!!! :shock: Znaci nisam bash redovna, obicno je to jednom mesecno, ali zato kad pocnem da pishem, ne mogu da prestanem!!!Deshava se i da ponekad napishem samo stranicu- dve ako sam loshe raspolozena, pa izbacim svu loshu energiju na papir.Obicno pishem kada mi je haos u glavi.....Obozavam da citam ono sto sam pisala kad sam bila u osnovnoj,setim se svojih dogodovshtina :)

Ja sam bas neki dan ispunila i trecu svesku... rekoh jednom da sam ljuta na sebe sto nisam pisala nista u Svajcarskoj... e pa, dok sam se smarala kod bake, uzela sam i ispisala nekih 20-ak stranica :shock: ... A super je ispalo, kao da sam odande pisala... i jos sam lepila racune, kojekakve papirice, list japanskog javora :lol: (da li neko zna kako izgleda list japanskog javora? :D )...
Sad treba da uzmem jedan rokovnik od tate (on ima krsa, a ne koristi ih, pa ja uzmem i iskoristim kao svesku za dnevnik), ali, nesto me mrzi... uglavnom, imacu i sad sta da pisem :D nesto lepo :D vrlo lepo :D sto opet ima veze sa Svajcarskom, ali... onima kojima sam obecala pp... napisacu... i bice im sve jasno :D

Ja sam vodio dnevnik za vrijeme bombardovanja,cak su sa RTS htjeli da ga objave, samo se nismo nagodili. Inace pisem i pjesme i prozne sastave, price, imam u zacetku i jedan roman, ali nikako da ga privrsim, jer ne mozes sad da sjednes i da napises nesto sto vrijedi uvijek kad to pozelis, vec mora da bude "ZRELO" da izbacis to iz sebe. Nekad mi se desi da ustanem u sred noci i da napisem par redova ili par stihova. I tako.
Pozdravljam sve koji pisu, bilo sta jer ONO STO NIJE ZAPISANO, KAO DA NIJE NI BILO!
Zelim Vam ostro pero, britku tastaturu .....

mortishaaa:
bleach:
a zar nije prava stvar da pises rukom... :? uspomene...
jeste, ali nije to za mene.. pa sam zato.. a ionako nema puno (8 :p
oki ;) 8)
mortishaaa:
bleach:
sada imam jednu veliku ukoricenu svesku koja... hm... nije dnevnik... ali, u nju zapisujem svoje misli... posle nekog teskog dana, posle koga sam nesto naucila, ja to zapisem...
kada me uhvati neko cudno raspolozenje da sve preispitujem, da razmisljam o svemu... neki zakljucak zapisem...
tako mi odgovara... i lepim tako svasta...
ali, nekad zaboravim (cesto), polse mi bude mnooogo zao zbog toga... sta cu...
to je bas lepo (; cak je lepse i bolje nego pisanje onih ljubavnih njesra..
ja imam jednu svesku u kojoj pisem presme koje mi se svide od nekih bendova :laughing: i pisem bisere, mojih dragih drugarica.. a u imam i jedan rokovnik, koji planiram da izlepim sa slicicama (kada kupim kertridze :rollingeyes:), a u njemu imam zalepljene, akorde za gitaru :oops: karte sa koncerata, a ispod cu samo da napisem sa kim sam isla sve.. na kraju mi pisu neke pesme.. jedna koju je moj drug napisao.. i nevazno ostalo... da, i pisala sam tu diskografije bendova nekih :rollingeyes: ne pitajte me zasto :p a jos manje me ne pitajte zato ja to ovde pisem.. jer ne znam kakve ovo veze ima sa dnevnicima :oops: :rollingeyes:
:sorry:
POZ

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Don't worry be happy ((:
PEACE
ima veze bre ;) naravno, da imaaaa... 8)
secam se kada si mi pricala o toj svesci... ;) secas se kako sam se odusevila?.. :D :D :D

Pisem ga od 5.osnovne,ali nedavno mi ga je keva nasla,procitala neke delove i poludela!Posle se izvristala na mene,pa me sad zanima kako da vodim dnavnik na kompu,ali da imam lozinku!Moze pomoc!!!

Nefela:
Zanima me da li ovde neko pise dnevnik,znam da,ako neko pise, vecinom su to devojke!?I sta pisete u njemu??Ja dnevnik pisem od svog petog razreda (vec 5 i po godina), ne mogu bez njega, pisem bas, bas cesto, uglavnom o ljubavnim dogodovstinama...A kad uzmem one stare dnevnike iz 5-og, 6-og razreda odvalim se od smeha :lol: :lol:
Pokusala sam,ali mi nije islo.Mrzelo me da pisem.

ja imam jedan pravi dnevnik koji pisem vec dugo..tu lepim porukice sve zivo stihove reci pesama itd. moj dnevnik je vise nekako smesan nego sto je romantican jer sam tu pisala sve provale mojih drugova itd psovke viceve itd ali i stvarne dogadjaje..ipak najvise volim da citam stare leksikone i cepam se kad vidim komentare hehe npr u ono vreme moj drug :"Omiljena pevacica i grupa - Medeni mesec i Pamela Anderson jer ima si*se" pa sad vi vidite. kiss

Back