absonic
Domaćin
- Poruka
- 3.197
ahhh... ja sam pis'o dnevnik... u stvari samo psovke, jer mi je bilo zabranjeno da psujem, pa sam morao negde to da iskazem :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
miss:wild_child:Joj ja sam milion puta pokusala da vodim dnevnik....ali nikada ne istrtajem,zapustim ga ili tako nesto pa sam batalila
da,ja isto....a i kad pisem mrzi me da opisujem sta osecam i to,tako da je najduzi text neka 2-3 reda,i to napisem jednom u 3 meseca(i to nista vazno nego neku glupost sto mi padne napamet) ....obicno lepim neke slicice ili prepisujem tekstove ili recenice koje mi se svidjaju....i to mi je kao dnevnik...
Keeper:Ernesto_Che:Keeper:dnevnik je za curice i papuchare
salim se. pisem i ja al to nije ono 'danas sam otisao do bake tralalala pa sam onda otisao u grad tralalala' ..... u pitanju je nesto drugo al o tome ne smem da pricam ovdeops:
![]()
aaa...neke tajne...
imam plan....upascu ti na komp i maznuti sve to i onda objaviti ovde pod naslovom "keeperov tajni dnevnik i ostale budalastine" i ta ce knjiga postoci veliku popularnost i zaradicu grdne pare...jeeee!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
hehec c c ..... samo imaces jedan mali problem - pishem to u svesku, ne na comp
hihiih.
btw, s obzirom da jedna osoba zna sta ja to pisem, i nije neka tajna. a i rekao sam da cu jednog dana to i objaviti. ali kad budem bio znate ono .... poznat i slavan, estradni likda vidis kako cete se grabiti
![]()
![]()
Sasha85:Keeper:Ernesto_Che:Keeper:dnevnik je za curice i papuchare
salim se. pisem i ja al to nije ono 'danas sam otisao do bake tralalala pa sam onda otisao u grad tralalala' ..... u pitanju je nesto drugo al o tome ne smem da pricam ovdeops:
![]()
aaa...neke tajne...
imam plan....upascu ti na komp i maznuti sve to i onda objaviti ovde pod naslovom "keeperov tajni dnevnik i ostale budalastine" i ta ce knjiga postoci veliku popularnost i zaradicu grdne pare...jeeee!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
hehec c c ..... samo imaces jedan mali problem - pishem to u svesku, ne na comp
hihiih.
btw, s obzirom da jedna osoba zna sta ja to pisem, i nije neka tajna. a i rekao sam da cu jednog dana to i objaviti. ali kad budem bio znate ono .... poznat i slavan, estradni likda vidis kako cete se grabiti
![]()
![]()
Ma,nemoj... Hoces da kazes da je ta osoba tracara?! :?
Uuu lave... :wink:absonic:ja ga pishem vec 10 godina, svaki ili svaki drugi dan...
jeste, ali nije to za mene.. pa sam zato.. a ionako nema puno (8bleach:a zar nije prava stvar da pises rukom... :? uspomene...
to je bas lepo (; cak je lepse i bolje nego pisanje onih ljubavnih njesra..bleach:sada imam jednu veliku ukoricenu svesku koja... hm... nije dnevnik... ali, u nju zapisujem svoje misli... posle nekog teskog dana, posle koga sam nesto naucila, ja to zapisem...
kada me uhvati neko cudno raspolozenje da sve preispitujem, da razmisljam o svemu... neki zakljucak zapisem...
tako mi odgovara... i lepim tako svasta...
ali, nekad zaboravim (cesto), polse mi bude mnooogo zao zbog toga... sta cu...
okimortishaaa:jeste, ali nije to za mene.. pa sam zato.. a ionako nema puno (8bleach:a zar nije prava stvar da pises rukom... :? uspomene...![]()
ima veze bremortishaaa:to je bas lepo (; cak je lepse i bolje nego pisanje onih ljubavnih njesra..bleach:sada imam jednu veliku ukoricenu svesku koja... hm... nije dnevnik... ali, u nju zapisujem svoje misli... posle nekog teskog dana, posle koga sam nesto naucila, ja to zapisem...
kada me uhvati neko cudno raspolozenje da sve preispitujem, da razmisljam o svemu... neki zakljucak zapisem...
tako mi odgovara... i lepim tako svasta...
ali, nekad zaboravim (cesto), polse mi bude mnooogo zao zbog toga... sta cu...
ja imam jednu svesku u kojoj pisem presme koje mi se svide od nekih bendova :laughing: i pisem bisere, mojih dragih drugarica.. a u imam i jedan rokovnik, koji planiram da izlepim sa slicicama (kada kupim kertridze :rollingeyes, a u njemu imam zalepljene, akorde za gitaru
ops: karte sa koncerata, a ispod cu samo da napisem sa kim sam isla sve.. na kraju mi pisu neke pesme.. jedna koju je moj drug napisao.. i nevazno ostalo... da, i pisala sam tu diskografije bendova nekih :rollingeyes: ne pitajte me zasto
a jos manje me ne pitajte zato ja to ovde pisem.. jer ne znam kakve ovo veze ima sa dnevnicima
ops: :rollingeyes:
:sorry:
POZ
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Don't worry be happy ((:
PEACE
*november rain*:ponekad pisem dnevnik, ali on vise lici na ono o cemu je bleach govorila...znaci, moje misli, zakljuchci...o zivotu...![]()
Pokusala sam,ali mi nije islo.Mrzelo me da pisem.Nefela:Zanima me da li ovde neko pise dnevnik,znam da,ako neko pise, vecinom su to devojke!?I sta pisete u njemu??Ja dnevnik pisem od svog petog razreda (vec 5 i po godina), ne mogu bez njega, pisem bas, bas cesto, uglavnom o ljubavnim dogodovstinama...A kad uzmem one stare dnevnike iz 5-og, 6-og razreda odvalim se od smeha![]()
![]()
JOBANA:Pamela Anderson jer ima si*se" pa sad vi vidite