Dnevnik

elou dnevnice.....
missim u potrosackoj sam groznici, nadam se da ce brzo proci inace cu da dekintiram.....
a za ljubav me bole uvce, mrzi me....sex narafski, moze uvek....

Imamo leksikon , a posto meni stalno svi kazu na LjIs-u da sam mala :D, fali nam i dnevnik:whistling: Ide uz moje godinice:mrgreen:
DakleM, mozete pisati i ispovedati se strasnom forumaskom sudu u vezi ljubavi i sexa. :worth:Ko vam nedostaje, kada ste i gde i koliko puta? ;)
I nije spam tema vec lepo se obratite sexepertima da vam pomognu ili se pohvalite ili pozalite. :hvala:
Evo ja sam danas dobila, dobila sam i 2 najspretnija prstica ispod stola u kaficu:rumenko::zag:

... ruke ili noge? :lol:

Imamo leksikon , a posto meni stalno svi kazu na LjIs-u da sam mala :D, fali nam i dnevnik:whistling: Ide uz moje godinice:mrgreen:
DakleM, mozete pisati i ispovedati se strasnom forumaskom sudu u vezi ljubavi i sexa. :worth:Ko vam nedostaje, kada ste i gde i koliko puta? ;)
I nije spam tema vec lepo se obratite sexepertima da vam pomognu ili se pohvalite ili pozalite. :hvala:
Evo ja sam danas dobila, dobila sam i 2 najspretnija prstica ispod stola u kaficu:rumenko::zag:

nadam se da je opro ruke prije toga higijena na prvom mjestu!

De si pichi, bludnice grada Chikaga...:)

12028107154.gif

Dragi dnevnice, zaspala sam na trosedu, valjda sam bila toliko umorno pa me je mrzelo da potegnem taj dugi i mucni put do sobe. Juce mi nije odgovorio na poruku. I dalje glumi (hm, valjda glumi :think:) hladnocu.

Od juce nista. A ni juce nije bilo senzacionalno.Ipak, juce mi se i to cinilo dovoljnim. Jutros nije. Zato sam mu i poslalu tu poruku.

Idem juce ulicom i ijedem sladoled. Da bi se sladoled odrzao u stanju u kakvom treba da bude, treba ga drzati u zamrzivacu. Frizider nije trajno resenje. Ili ga pojedes ili ga stavis u zamrzivac za kasnije (ne, puno kasnije). Samo ne u frizider.

Zasto on mene onda drzi u frizideru?

Nikako mi nije jasno u vezi ta 2 najspretnija prstica...mislim jel oba vaginalno ili jedan u prvu a jedan u drugu klasu??
Inace,najvece leglo virusa&bakterija&ostalih sr4nja je ispod noktiju...znaci obavezno da uradish Papa test.....

Back