Dnevnik uvreda

Zivim sa babom,dedom i burazerom.Deda je bolestan-imao je chir,bio je u bolnici mesec dana,sad lezi u krevetu,kuka po ceo dan jer ga zeza reuma...Da ne davim...Elem,jedne vecheri kad sam se vratila iz grada,urlikao je od bolova (boleo ga je prst :evil: ) i poshto su ga baba i brat iscoolirali,jedino sam ja,kretenka,htela da mu pomognem...Celu noc sam provela mazajuci mu razne gelove i masti protiv kostobolje i jedva sam zaspala sledeceg dana oko podneva.Kad sam se probudila,pocheo je opet mene da maltretira i ja sam pookla :x Kazala sam mu da bih samo malo da budem sama i u tishini,a meni je dragi deda kazao:"Jednom ti neshto zatrazim u zivotu i ti to necesh da uradish gaduro jedna!" E ybg...Trudish se da budesh ok i da pomognesh,a neko te yebe u zdrav mozak...

more, mars, bre, stoko forumska, po ceo dan sedite tu i zayebavate se, p i c k a vam materina neradnicka...
zato nam i propada drzava g o v n a nenormalna, idioti iskretenisani....

da ste pametniji, bili bi za psihijatra
da ste lepsi, zvali bi vas groblje....
ovako, niste ni za k u r a c....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

najjaca uvreda - Velja Ilic: Da je bolja pustio bih je da mi popusi....

''Oh veliki mislioče i prosvetitelju naš, oprosti, ne sagledah iz prve veličinu uma tvojega, bejaše mizerno mala, sklesana bremenom u kamičak kratkog daha.

Kojim savetom je friški posetilac krstarice iz prve kročio u temu? Samoubeđeni retard otkri se iza nick-a pokušavajući da privoli okolinu ''svojem'' kvaziintelektualnom načinu rasuđivanja zasnovanom na citiranju tuđih postova.''

:wink:

Mora da vratim ovu temu na top. Obećala sam :lol:

Miss_Jo:
Ajmo malo izduvavanja... Sta vam je ko lose rekao da se secate toga???

Meni je na primer poznanica poslala poruku nakon sto sam je izbegavala(malo je viju viju): KRAVO!!! Za mene si mrtva. :lol: Sto je meni bilo uzasno smesno, ali isto tako i uvredljivo i potpuno neopravdano s njene strane.

dalje...
Mene je skoro na forumu jedna osoba nakon 160 razmenjenih poruka objasnila da je posredi u stvari NESPORAZUM. O.K, nisu pale teshke rechi, za to smo ipak suvishe odrasli ali moj intelekt se na momenat stvarno osetio zestoko uvredjenom :?

Back