Dnevnik prof. Miškovića

gost 433974

Veoma poznat
Poruka
12.863
Evo, sinoć počela ova nova serija.
Ja je sad pogledala.
Jel ima jos nekog odavde ko je gledao
Kako vam se čini?

Mislim da je jedan veliki prosek i malo ispod proseka. Moglo je to sve bolje da se uradi.
Ono sto sam videla sa trilera kad se prikazivala, jeste da je montaza užasna, ali nekako mi primamljivo da je pogledam, izgleda malo sablasno huhu.
Ali mislim da se samo tako cini i da nije nesto ni misteriozna ni zanimljiva
Nervira me kod ovih novijih serija, to sto nisu uverljive nekako, a i predvidljive. Vec vidjeno.

Odgledao sam celu seriju letos na Superstaru.

Iako je isprva serija imala potencijal, na kraju je sve ispalo prilično pretenciozno i nedorečeno.
Mislim da su se autori vremenom pogubili u raznim podzapletima koje su kreirali i temama kojih su se dotakli.

U suštini, neki pokušaj Dosijea X na naš balkanski način, ali bez pravog rezultata.

I da, vizuelni efekti u zadnjim epizodama su na nivou Zamovih spotova iz prve polovine devedesetih godina:

Poslednja izmena:
Bitno je da smo počeli da snimamo nešto drugačije od "Selo gori" ,"Rođak sa sela","Vojna akademija" itd... S'obzirom da je Beležnica prof. Miškovića prva naučno fantastična serija na ovim prostorima,i nije toliko loša. Slažem se da su specijalni efekti na nivou Moćnih Rendžera,ali nadam se da će to ispraviti u drugoj sezoni.

Back