ДНЕВНИК ИСТИНЕ - АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ

Yebote........i ja sam se rastuzio..........:cry:

ovaj Vucic je , brate, emotivac do yaya.........plachipichka , ko ona Kristl iz " Dinastije":hahaha:

Моја реч вреди!

Реч коју сам дао социјалистима, а моја реч у Србији, за разлику од њихове, нешто значи, поштоваћу. Уосталом, дао сам реч народу да нећу бити посланик и дата реч за мене је светиња. Е тако, дао сам реч и њима и њиховом шефу Тадићу да ћу им се супротстављати колико год будем могао, да ћу помагати мојим пријатељима у Српској радикалној странци да их оборе са власти и нећу штедети ни своју енергију, ни свој невелики новац, ни онолико знања и искуства колико сам накупио у политичком раду и деловању да допринесем ослобађању Србије од разних превараната, окупационих намесника и њихових помагача, било да су жуте, или црвене боје.

I ja zaplakah, :sad2:, covek je idiot

Моја реч вреди!

Реч коју сам дао социјалистима, а моја реч у Србији, за разлику од њихове, нешто значи, поштоваћу. Уосталом, дао сам реч народу да нећу бити посланик и дата реч за мене је светиња. Е тако, дао сам реч и њима и њиховом шефу Тадићу да ћу им се супротстављати колико год будем могао, да ћу помагати мојим пријатељима у Српској радикалној странци да их оборе са власти и нећу штедети ни своју енергију, ни свој невелики новац, ни онолико знања и искуства колико сам накупио у политичком раду и деловању да допринесем ослобађању Србије од разних превараната, окупационих намесника и њихових помагача, било да су жуте, или црвене боје.

I ja zaplakah, :sad2:, covek je idiot

A da mu pošaljemo talisman za lakšu pamet i jednostavniji život? :think:

Nek on lepo vrati ukradeni stan, i nek se prijavi kod Divca da mu daju jedno imanje na selu, nek malo rinta da vidi sta je jednostavan zivot, majkemuga neradnicke zabijem...

U pravu si... čekaj zvoni telefon...
Da... Iron Pictures & Dalibor Design Inc. izvoljten...
talisman?
koja adresa?
Aleeeksaaaandaaar Vuuuu...
Halo, čujete me? E nemamo više...
Probajte kod Kineza
Jeste... E i ja tebi...

Александар Вучић не будет реальным политиканом. Он будет клоуном в политическом цирке в Сербии. Злосчастие места Сербии политического существует политиканов и партий основанных в 90's до сегодня:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
ne znam za mladog acu, vreme ce pokazati, ali narod treba stalno podsecati sta je istina a sta laz, zbog rezimske propagande, ne vidim razlog da se posten covek toga plasi i zazire

ducica treba citati i otkrivati ( skoro sam bio u velelepnom kompleksu i novoizgradjenoj crkvi na ducicevom grobu)

Pa bas zato Aca treba u apsanu, zato sto je lagao i trovao godinama... Verovatno Ducic ima po koju mudru primenjljuvu na malo pich.kousto gow,ance...

brate na pogresnu adresu si se obratio mene bole bre qurac za vucuca i ostale pedere,ali ti si bas opterecen njime

Ne, ne, ne, dečko, tako se ne prave aeroplani.

1) Ovo ovde je politika
2) Interesantna mi je ova plachipichka i zlotvor kao pojava. Kad je imao ono malo vlasti dao mu ga je u četvrtu.
Zavodio "red i disciplinu u novinarstvu" ko što je zo nekad radio ispred gimnazije na ribama.
Istraumirano govance ostalo nekako da pliva i još uspelo da nam kroji sudbine.
3) A vi kako 'te?

Poslednja izmena:

Back