Dnevni ribarski ulovi

Lakoni sad je dosta zahladnelo, ali trebao si noću da pecaš na Gruži. Hvatane su jako krupne deverike na ampulu (svetleći plovak). Verovatno i sad lepo radi noću, ali nije baš prijatno za pecanje kad je hladno-jedina prednost je što nema komaraca.

Lakoni sad je dosta zahladnelo, ali trebao si noću da pecaš na Gruži. Hvatane su jako krupne deverike na ampulu (svetleći plovak). Verovatno i sad lepo radi noću, ali nije baš prijatno za pecanje kad je hladno-jedina prednost je što nema komaraca.

Znam da nocu bolje radi, letos sam pecao bilo je fantasticno, ali sad kao što si rekao mnogo hladno.
Sad je blinker zakon.:bye:

Od srede do subote bio u Ivanovu, ulov solidan 6 šaraan od kojih 2 oko 3 kilograma , a ostali oko 1.5 kilograma. Imao par kidanja zbog teškog terena ( potopljeni panjevi). Babuška standarni radi težina u proseku od 300-500 grama.

Danas sam bio u Parmencu kod Cacka.
Uhvatio sam Stuku i Soma, koji su za mene mali, pa sam ih vratio, bar sam se slikao,
evo:
331ejb4.jpg

Bistro svima.

Moj komsija prekjuce na bolonjez a juce na feeder ukupno 20-ak kila skobalja i nesto plavaca,skobalji komadi od nesto ispod kilo-kilo pa i poneki preko kilo-a plavci (sljivari) sve komadine po pola kila pa i malo jace,da me ne mrzi da idem po ovoj cichi i da nemam da ucim posao bi sa njim da probam da navatam i ja nekog,toliki plavci se bore kao duplo veci skobalji a ni ovoliki skobalji nisu za bacanje!
Pozdrav :cool:

Back