Dnevna tarot prognoza

Pricala sam sa ljudima koji se bave tim prekognitivnim naukama:astrologija,tarot,numerologija,koji uzgred kazu da one ne mogu jedna bez druge i druga bez trece.Covek mi je objasnio da je Tarot nepogresiv u prognozama,ali da je enormno mali broj onih koji znaju da ga otvaraju.Kaze da na nivou BG-a mozda ima dvoje takvih,a takvi se siiiigurno ne reklamiraju!.;)

sevilja:
Pricala sam sa ljudima koji se bave tim prekognitivnim naukama:astrologija,tarot,numerologija,koji uzgred kazu da one ne mogu jedna bez druge i druga bez trece.Covek mi je objasnio da je Tarot nepogresiv u prognozama,ali da je enormno mali broj onih koji znaju da ga otvaraju.Kaze da na nivou BG-a mozda ima dvoje takvih,a takvi se siiiigurno ne reklamiraju!.;)

Ne reklamira on sebe nego sajt :lol:

pa umesto sto medjusobno raspravljate na tu temu - zar vam nije palo na pamet da sva ta pitanja i pretpostavke postavite osobi koja se time bavi. koliko mi se cini ni ti sevilja a ni mnogi drugi sa tarotom nisu imali prilike da se srecu pa ako vam covek pruza priliku da pitate i saznate... proverite - ako niste.

Back