Dnevna soba

Hriscanin.Нriscanin

Zainteresovan član
Poruka
194
Ja sam iz malog mesta gde sve o svakome zna, sve se cuje, tracevi itd.
Za mnoge ljude Bela Crkva daje utisak dnevne sobe, kada izadjete tacno znate ko gleda u vas i prica vam iza ledja, znate da se prica svasta o vama, istine i ne istine.
Kada sednete u park, nemate mira jer ste bukvalno u dnevnoj sobi!
Da li vam je poznat taj osecaj?

Ja mogu samo da potrvrdim da je nas grad kao dnevna soba, cim izadjes usao si. .:eek::roll:
(ovo se ne tice, mene vec je par njih iz BC otislo, bas zbog toga)

Živim baš u takvoj jednoj varoši sa svim pripadajućim elementima prave čaršije u kojoj se svi poznaju i svako ima dosije kod lokalnih tračara i torokuša.
U početku mi je smetalo jer mi se par puta desilo da me neka stara bakica iz malo daljeg komšiluka priupita, A čija si ti dete? ili Šta ćeš ti ovde? :lol:
A čija sam bako, teraj se u curac...došla sam ovde u nevolji, nemam više ni kuće ni rodne grude...ali ajd, nije bakica kriva za moju situaciju.
Posle mi nije smetalo, navikla sam mada nikad nisam postala konzument čaršijskog info- centra, ali znam da sam i ja često na njihovoj oglasnoj tabli i iskreno da ti kažem
baš me briga!
Čudno je da ti smeta ako si čitav život u toj sredini, pa kao da ih ne poznaješ, kakvi su i kakav je to mentalitet.

:zcepanje:

jao, idem kod sestre pre x god, doselila se bila kao podstanar, i u liftu poce meni cikica: kako sada ima raznih u zgradi, hiljade ih zivi u stanu, organizuju i orgije jelte- pa kada je shvatio da ja idem u taj isti stan samo se poklopio :rotf:
inace, oni su bili veoma drustveni

nikada nisam obracala paznju na te stvari, ne doticu me :)

Back