Dnevna karta kazna za parkiranje

Jbg sa tim lopovima iz parking servisa moraš da znaš:

Pogledajte prilog 1436093
opet lupas

"Maskiranje" tablica je krivično delo: Novi trend na ulicama, vozači hoće da prevare "Oko sokolovo" i saobraćajne kamere

"To znači da će vozaču koji je sakrio tablice stići dve kazne, jedna za nepropisno parkiranje, a druga za nečitljivost registarskih tablica", objašnjava Vujanić.

https://www.euronews.rs/srbija/aktu...revare-oko-sokolovo-i-saobracajne-kamere/vest

Најгоре што не знам како се плаћа ДПК, да ли путем уплатнице која стиже на кућну адресу, или ће ми Јетел скинути са рачуна. Ко сазна нек јави. Хвала унапред.

opet lupas

"Maskiranje" tablica je krivično delo: Novi trend na ulicama, vozači hoće da prevare "Oko sokolovo" i saobraćajne kamere

"To znači da će vozaču koji je sakrio tablice stići dve kazne, jedna za nepropisno parkiranje, a druga za nečitljivost registarskih tablica", objašnjava Vujanić.

https://www.euronews.rs/srbija/aktu...revare-oko-sokolovo-i-saobracajne-kamere/vest
Ma jok kazna je 5000 din. Provereno u centru svi pokrivaju. Ali za to mora da dođe komunalna policija koja fotka vozilo. I to se plati 5000 din.

Poslednja izmena:
Ma jok kazna je 5000 din. Provereno u centru svi pokrivaju. Ali za to mora da dođe komunalna policija koja fotka vozilo. I to se plati 5000 din.
sta je onda "ma jok" kad i sam potvrdjujes da se kazna placa.
i odavno smo zakljucili da ne zivis u centru jer opet pricas gluposti. niko ne pokrvva tablice u centru.
nemoj ljude da navlacis da to rade pa da placaju duplu kaznu..jel ces ti mozda onda da im platis kaznu kad je dobiju?

Tako što sam gledao sa prozora komšija je mesecima držao auto pored pešačkog prelaza na nedozvoljenom parking mestu sa kartončetom preko tablice. Jedan dan su došla dva komunalca sa rotacijama, blokirali ulicu u sred špica (resavska) pa su fotografisali auto sa svih strana. Onda je došao i PAUK i počeo da diže auto utom se pojavio komšija, platio 5 crvenih i ovi otišli.

Dakle imaju li oni toliko motorizovanih komunalaca? Ima li ih toliko da idu od auta do auta? Nemaju naravno.

Tekst kojisi okačio je pun gramatičkih grešaka i vidise da je populistički pisan da eto kazniće vas nema vam druge bolje da platite. Kako? Pa kazniće vas :mrgreen:

Smejurija.

niko ne pokrvva tablice u centru.
Baci malo oko ljudi se snalaze jer nema slobodnih parking mesta u centru. Ja svašta radim ugl vodim nekoga da sedi za volanom dok ja skoknem nešto da obavim. Ili parkiram do pola u ulaz neke zgrade da viri auto sa pozicijom skoknem do apoteke. Uglavnom ljudi se snalaze kako znaju i umeju.

Ako nisu tolerantni osetiće gnev naroda znaju to oni dobro.

Treba biti kreativan u životu!

IMG_20231027_161257.jpg

sta je onda "ma jok" kad i sam potvrdjujes da se kazna placa.
i odavno smo zakljucili da ne zivis u centru jer opet pricas gluposti. niko ne pokrvva tablice u centru.
nemoj ljude da navlacis da to rade pa da placaju duplu kaznu..jel ces ti mozda onda da im platis kaznu kad je dobiju?
Данас сам видео лик креп траком прекрио једно слово рег. таблице. Мени ти глупо.

Back