Dnevna doza Miroljuba Petrovića

Koja je njegova oblast?

U tom slucaju prvenstveno teologija Biblije,ali mora znati i oblast 'supranika'.
Zamisli sad ovo:
debata da li je bolji sporet 'Smederevac' ili 'Alfa-Plam'. Ti prestavljas 'Alfa-Plam',ja prestavljam 'Smederevac',ti nista ne znas o 'Smederevcu',a ja nista ne znam o 'Alfa-Plam-u'. I kako bi izgledala ta debata,ti bi hvalio 'Alfa-Plam',a ja bih hvalio 'Smederevac',a ti ne znas nista od 'Smederevcu',a goovoris kako je bolji 'Alfa-Plam',tako i ja nista ne znam od 'Alfa-Plam-u',a govorim kako je 'Smederevac bolji.
I je l' to debata?

Ne govorim uopste o debati nego o oblasti u kojoj je doticni klovn 'strucnjak'.
Teoligija Biblije?On je uspeo da zavrsi i teoloski fakultet pored medicine?

Ne znam ja je l' on nesto zavrsio... Ali dovoljno da covek cita Hriscanske kjnige i da bude veoma vest u teologiji,ako jos dodatno nauci hebrejski jezik onda postaje teolog.
Ali postoji taj problem da je veoma tesko razumeti stari hebrejski jezik,veoma tesko. Samo citaj veoma stara srpska dokumenta i videces da je tesko razumeti,a zamisli onda kako je sa jos starijim jezikom kao sto je hebrejski.

:hahaha1:

maxresdefault.jpg

Je li možeš , molim te da mi daš reference o tome kako živi njegova porodica, ne zbog mene, nego što je moj drug fanatik
Reference ne postoje jer ljudi vide da mu je cerka dosta mladja od druge cerke i sina i onda kazu da je ozenio razvedenu zenu, bio je ateista pa je postao vernik i ljudi tvrde da je to navodno zbog neke saobracajne nesrece u kojoj je on nekoga udario, vide na nekom snimku da je na ergeli i dok on prica neka devojka jase a nisu ni pricali niti ju je spomenuo nije ga cak ni pogledala i ljudi izmisle kako mu je to cerka
Ima tu i nekih jos glupljih teorija da je psovao u crkvi da ima sektu da radi za mosad i slicne nebuloze

Back