Dnevna doza Miroljuba Petrovića

Што не каже да није припадник Православне цркве, већ је суботар - таквима место није у Србији!
Пошто су суботари пројекат цие! Нека се пребаци на своје, на Православно па да причамо ко Срби!
Овако намере му баш нису чисте.

Што не каже да није припадник Православне цркве, већ је суботар - таквима место није у Србији!
Пошто су суботари пројекат цие! Нека се пребаци на своје, на Православно па да причамо ко Срби!
Овако намере му баш нису чисте.

Auuu koja glupost , pa nije Srbija nacisticka tvorevina pa da sad treba proterati sve koji se ne uklapaju u odredjeni kalup, Srbija je zemlja gde zive ljudi razlicitih nacija i veroispovesti, to sta je on po veroispovesti je njegova privatna stvar i ima pravo da bude sta god oce.
Inace sto se tice Miroljuba za neke stvari je u pravu, za mnoge i nije, mada nisu toliko problematicni njegovi stavovi koliko taj njegov agresivan, arogantan i iritantan nastup, lik je bas teski kompleksas i teski egocentrik i jako egocentricna, zadrta i konfliktna licnost i to je njegova najveca mana a ne toliko stavovi ili jos manje veroispovest sto bi trebalo da bude licna stvar svakog pojedinca.

Inace jos jedna notorna glupost je to da su "Subotari" projekat cije jer ta njihova Hriscanska Adventtisticka crkva je nastala negde sredinom 19. veka a u Srbiji adventistika crkva postoji od 1931. znaci dosta pre nego sto je cia uopste osnovana 1947. godine.

Da, priča jako dobre stvari, i o porodici i današnjem načinu života i o debilanama. Slažem se da je megalomanijak. Osnovna škola me nije ničemu posebnom naučila, šta više nisam ni osposobljen za život, da nam objasne kako funkcioniše zdravstveno, socijalno, porez. To su neke bitne stvari za život o kojima se ne govori. Bitno da znamo trigonometriju, najveće jezero, najduža reka, poznate vulkane. Ali hajde da kažemo da smo još "mladi" da razumemo. Srednja škola je tek
loša.

Ono što sam naveo gore ne uče nas u srednjoj školi, ne spremaju nas za život. A da, osnovna škola je obavezna. Srednja nije, ali roditelji forsiraju to jer je današnji sistem takav i treba ti škola. Svakako da je strašan nemoral prisutan u svim sverama postojanja, ali srednja škola je med i mleko za testiranje.

Sumirano, ništa ne naučimo, ne znamo da preživimo kada završimo te škole. Ostajemo samo debili

Meni nije smešan, on se više trudi da bude smešan pa se debili lože na njegov "humor". Njegov humor ide u pravcu nipodaštavanja inteligencije drugih ljudi, kao da su svi drugi deca i debili pa ih on oduševaljava svojim "bato", "ideš pod mač", "nema frke" i slično. To su forice na nivou Mikijevog zabavnika.

A to što on priča odgovara onima koji su povučeni ili se nisu snašli u životu, a pravoslavna crkva kao jedna mnogo šira institucija sa mnogo vernika i mnogo problematičnih vladika i popova im ne daje osećaj posebnosti koji bi želeli. Pa se onda uhvate za Miroljuba i njegov subotarsko-pravoslavno-jevrejski šerijat, odnosno propagiranje istog.

On priča o zdravom životu i hrani, a njegova ćerka Andja ždere hamburgere i debela je kao slon, sin mu po ceo dan bleji na kompu i igra igrice itd. Oženio se razvedenom ženom sa detetom, a ovamo priča o kamenjarkama i polupanim devojkama. Sve u svemu navlaka za mentalno zaostale.

Meni nije smešan, on se više trudi da bude smešan pa se debili lože na njegov "humor". Njegov humor ide u pravcu nipodaštavanja inteligencije drugih ljudi, kao da su svi drugi deca i debili pa ih on oduševaljava svojim "bato", "ideš pod mač", "nema frke" i slično. To su forice na nivou Mikijevog zabavnika.

A to što on priča odgovara onima koji su povučeni ili se nisu snašli u životu, a pravoslavna crkva kao jedna mnogo šira institucija sa mnogo vernika i mnogo problematičnih vladika i popova im ne daje osećaj posebnosti koji bi želeli. Pa se onda uhvate za Miroljuba i njegov subotarsko-pravoslavno-jevrejski šerijat, odnosno propagiranje istog.

On priča o zdravom životu i hrani, a njegova ćerka Andja ždere hamburgere i debela je kao slon, sin mu po ceo dan bleji na kompu i igra igrice itd. Oženio se razvedenom ženom sa detetom, a ovamo priča o kamenjarkama i polupanim devojkama. Sve u svemu navlaka za mentalno zaostale.
Moze polupana da bude i ona koja se nikad nije udavala a normalna ona koja se razvela jer je shvatila da se ipak ne slaze dobro sa muzem kakva su ti to shvatanja Boze pomozi

Moze polupana da bude i ona koja se nikad nije udavala a normalna ona koja se razvela jer je shvatila da se ipak ne slaze dobro sa muzem kakva su ti to shvatanja Boze pomozi

Ma ja nemam problem sa razvedenim ili nikad udatim ili kojim god ženama. Imam problem sa Miroljubovim licemerjem, kojim zaudara na svakom koraku. Mogao bih ovde i o ljudima koje je izdao i upropastio, nego me mrzi da pišem.

Ma ja nemam problem sa razvedenim ili nikad udatim ili kojim god ženama. Imam problem sa Miroljubovim licemerjem, kojim zaudara na svakom koraku. Mogao bih ovde i o ljudima koje je izdao i upropastio, nego me mrzi da pišem.
Ima ljudi koji su umrli zbog njegovog ludila.A jos nije u zatvoru...
Meni nimalo nije smesan,treba ga zatvoriti dozivotno.

Je li možeš , molim te da mi daš reference o tome kako živi njegova porodica, ne zbog mene, nego što je moj drug fanatik

Problem je u tome što je kontradiktoran. Sa jedne strane podržava Hriščanstvo, a gde god da gostuje podržava Islam i pravi se lud.

Ne znam i dalje koji je to problem. Da bi mogao da pricas sa nekim moras postovati i uvazavati njegov stav,ako nemas neko znanje iz njegove oblasti ne moze biti debate,tako i on mora imati imati znanje iz Miroljubove oblasti. A koliko sam video onaj Musliman je imao znanja iz Biblije,cak je i drzao Bibliju i jasno dokazivao sta mu se ne svidja .

Back