Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Svi znamo, ili bar verujem da svi znamo ko je Miroljub Petrović. Pa hajd da malo ćaskamo o njemu, da okačimo neki video. Evo ja ću staviti jedan video, ali malo tempirano vreme, mada možete gledati ceo video.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што не каже да није припадник Православне цркве, већ је суботар - таквима место није у Србији!
Пошто су суботари пројекат цие! Нека се пребаци на своје, на Православно па да причамо ко Срби!
Овако намере му баш нису чисте.
Bio je gost u nekoj emisiji gde vernik musliman raspravlja sa Miroljubom o religiji. Ispade Miroljub hvali Islam xDDDD
Sad ce nama gos'n Dejvid da objasni u cemu je moralna velicina Miroljuba...
Moze polupana da bude i ona koja se nikad nije udavala a normalna ona koja se razvela jer je shvatila da se ipak ne slaze dobro sa muzem kakva su ti to shvatanja Boze pomoziMeni nije smešan, on se više trudi da bude smešan pa se debili lože na njegov "humor". Njegov humor ide u pravcu nipodaštavanja inteligencije drugih ljudi, kao da su svi drugi deca i debili pa ih on oduševaljava svojim "bato", "ideš pod mač", "nema frke" i slično. To su forice na nivou Mikijevog zabavnika.
A to što on priča odgovara onima koji su povučeni ili se nisu snašli u životu, a pravoslavna crkva kao jedna mnogo šira institucija sa mnogo vernika i mnogo problematičnih vladika i popova im ne daje osećaj posebnosti koji bi želeli. Pa se onda uhvate za Miroljuba i njegov subotarsko-pravoslavno-jevrejski šerijat, odnosno propagiranje istog.
On priča o zdravom životu i hrani, a njegova ćerka Andja ždere hamburgere i debela je kao slon, sin mu po ceo dan bleji na kompu i igra igrice itd. Oženio se razvedenom ženom sa detetom, a ovamo priča o kamenjarkama i polupanim devojkama. Sve u svemu navlaka za mentalno zaostale.
Ima previse ljudi za koje Miroljub Petrovic predstavlja tu recenicu i broj 555-333 a covek se bavi raznim stvarima i to detaljno malo je glupo ponavljati to kao neki klinacA jeste humor ako sagledamo način na koji govori. Smešno je. Pod mač bato![]()
Moze polupana da bude i ona koja se nikad nije udavala a normalna ona koja se razvela jer je shvatila da se ipak ne slaze dobro sa muzem kakva su ti to shvatanja Boze pomozi
Ima ljudi koji su umrli zbog njegovog ludila.A jos nije u zatvoru...Ma ja nemam problem sa razvedenim ili nikad udatim ili kojim god ženama. Imam problem sa Miroljubovim licemerjem, kojim zaudara na svakom koraku. Mogao bih ovde i o ljudima koje je izdao i upropastio, nego me mrzi da pišem.
Nije nego, cia ima za cilj da unisti u vecoj ili manjoj meri Srbiju, Ovo je najprostiji vid odbrane od okupatora!Srbija nacisticka tvorevina pa da sad treba proterati sve koji se ne uklapaju u odredjeni kalup,
Problem je u tome što je kontradiktoran. Sa jedne strane podržava Hriščanstvo, a gde god da gostuje podržava Islam i pravi se lud.I koji je to problem?
Je li možeš , molim te da mi daš reference o tome kako živi njegova porodica, ne zbog mene, nego što je moj drug fanatikMeni nije smešan, on se više trudi da bude smešan pa se debili lože na njegov "humor". Njegov humor ide u pravcu nipodaštavanja inteligencije drugih ljudi, kao da su svi drugi deca i debili pa ih on oduševaljava svojim "bato", "ideš pod mač", "nema frke" i slično. To su forice na nivou Mikijevog zabavnika.
A to što on priča odgovara onima koji su povučeni ili se nisu snašli u životu, a pravoslavna crkva kao jedna mnogo šira institucija sa mnogo vernika i mnogo problematičnih vladika i popova im ne daje osećaj posebnosti koji bi želeli. Pa se onda uhvate za Miroljuba i njegov subotarsko-pravoslavno-jevrejski šerijat, odnosno propagiranje istog.
On priča o zdravom životu i hrani, a njegova ćerka Andja ždere hamburgere i debela je kao slon, sin mu po ceo dan bleji na kompu i igra igrice itd. Oženio se razvedenom ženom sa detetom, a ovamo priča o kamenjarkama i polupanim devojkama. Sve u svemu navlaka za mentalno zaostale.
Problem je u tome što je kontradiktoran. Sa jedne strane podržava Hriščanstvo, a gde god da gostuje podržava Islam i pravi se lud.