Dnevna doza albanske propagande!

gost 41782

Elita
Poruka
19.642
Albanska propaganda je veoma agresivna i gotovo apsurdna. Predstavljaju se kao nekakvi veliki Evropljani, borci za ljudska prava. Zrtve Srba. Autohtoni stanovnici Balkana. Njihov ceo identitet je jedna velika laz i propaganda.
Oni uglavnom funkionisu veoma organizovano i timski. Ono sto oni pisu je van svake pameti. Uvek je vrlo maliciozno a Srbi su cesto njihova tema.

Evo recimo poslednji tvit Ramusha Haradinaja

[B]Ramush Haradinaj[/B]‏Verified account @[B]haradinajramush[/B] Jun 27

Human trafficking, smuggling drugs and weapons through the #Balkans is endangering #Europe. #Kosovo will act against these permanent dangers for the region and Europe.

Zasto mi nemamo takvu propagandu?

Zasto mi nemamo nikakvu propagandu?

Seoba Srba pod Carnojevicem nije bile Seoba SRBA vec uglavnom Albanaca!

572768

Fig. 4. This picture gives a scene of refugee waves from the so-called ‘Seoba Srba’ (or the Great Serb Migration). It has been painted by the famous Serbian painter, Paja Jovanović. In the first plan can easily be seen at least six Albanians, whose white dress is evident. This important detail refute the blatant myth that all of deported persons were Serbs. Actually, Patriarch Arsenije III Čarnojević headed his flock, which consist mainly of Orthodox native Albanians from Montenegro, Sandjak and Western Kosova.

http://www.njekomb.com/?p=75225

Кад мало боље размислим, ти и такви Арбанаси, и треба да победе и наследе ову земљу. Зашто да не?
Они показују да им је стало, па макар и на овакве недотупне начине, да су мало паметнији било би то све боље.
А ми? Шта ми радимо?
САДА је могуће организовати пропаганду са НУЛА НОВЦА уз помоћ друштвених мрежа, АЛИ НУЛА.

Како ми користимо друштвене мреже? Да се препуцавамо између себе?
Ако напишеш да је Никола Тесла, ИПАК Србин, јавиће се још 555 србских европејаца који ће те подсетити да је он ипак рођен на простору
Републике Хрватске и да ми то морамо да поштујемо! И тако даље...

Ниједан народ нема тај јак вирус, европејске самомржње као Срби, има га свуда, ал код Руса и Срба највише.
Ја мислим да је корен свега тога у колевци и мајчином загрљају, који је очигледно недостајао код таквих људи, јер је њихова мржња према свом Србском народу, ОРГАНСКЕ ПРИРОДЕ, необјашњива и безциљна.
А ми...да кажем нормални, који нисмо ни за СНС+АВ, а још мање за европејце, ми морамо да носимо терет тих искомплексираних на својим плећима, и да се боримо и са њима и са спољним непријатељима.
Баш као и четници у НДХ, и са усташама и са Србима-Комунистима....тешко ћемо до зелене гране издржати, тешко...
...
СУШТИНА НАШЕ ПРОПАГАНДЕ НИЈЕ ДА ЛАЖЕМО ЈЕР МИ НИСМО НИ БАЛИСТИ НИ УСТАШЕ, ВЕЋ САМО ДА ОСТАТАК СВЕТА УДОСТОЈИМО ИСТИНЕ, И ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО ДОСТОЈНИ ИСТЕ ТЕ ИСТИНЕ, тј ПРЕДАКА.

Кад мало боље размислим, ти и такви Арбанаси, и треба да победе и наследе ову земљу. Зашто да не?
Они показују да им је стало, па макар и на овакве недотупне начине, да су мало паметнији било би то све боље.
А ми? Шта ми радимо?
САДА је могуће организовати пропаганду са НУЛА НОВЦА уз помоћ друштвених мрежа, АЛИ НУЛА.

Ако напишеш да је Никола Тесла, ИПАК Србин, јавиће се још 555 србских европејаца који ће те подсетити да је он ипак рођен на простору

Ниједан народ нема тај јак вирус, европејске самомржње као Срби, има га свуда, ал код Руса и Срба највише.
Ја мислим да је корен свега тога у колевци и мајчином загрљају, који је очигледно недостајао код таквих људи, јер је њихова мржња према свом Србском народу, ОРГАНСКЕ ПРИРОДЕ, необјашњива и безциљна.
А ми...да кажем нормални, који нисмо ни за СНС+АВ, а још мање за европејце, ми морамо да носимо терет тих искомплексираних на својим плећима, и да се боримо и са њима и са спољним непријатељима.
Баш као и четници у НДХ, и са усташама и са Србима-Комунистима....тешко ћемо до зелене гране издржати, тешко...
...
СУШТИНА НАШЕ ПРОПАГАНДЕ НИЈЕ ДА ЛАЖЕМО ЈЕР МИ НИСМО НИ БАЛИСТИ НИ УСТАШЕ, ВЕЋ САМО ДА ОСТАТАК СВЕТА УДОСТОЈИМО ИСТИНЕ, И ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО ДОСТОЈНИ ИСТЕ ТЕ ИСТИНЕ, тј ПРЕДАКА.

:worth::worth::worth::worth::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

...

Bash tako
sta god da kazes gurnuce te u neku korpu
a kad kazes da nisi nista od toga niko ti ne veruje :rotf:

ja bih nekako najvise volela da se ovaj narod ujedini bar na tviteru:mrgreen:

Albanci su budale ... videće kako će ih Rusi jednom omlatiti da će zaboraviti da su ikada bili Šiptari

Rusi već uveliko idu na propagandu kako su Albanci divljaci koji ubijaju, ruše crkve i lažu .... to se obično radi kada se ima cilj nekoga naučiti pameti

Tako neka izazivaju sudbinu.

Po pitanju ostalih baljezgarija, kad naiđem na twitter- u obavezno reagujem .

А ми? Шта ми радимо?

...
Au brate jebaste ježa u ledja totales ,evo čitam i bedačim se ...

Bash tako
sta god da kazes gurnuce te u neku korpu
a kad kazes da nisi nista od toga niko ti ne veruje :rotf:

ja bih nekako najvise volela da se ovaj narod ujedini bar na tviteru:mrgreen:

Тренутно је то немогуће, јер су све линије везе и снабдевања са позадином пресечене непријатељским уходама у нашим редовима.
Разбијени смо у слободне стрелце, и тако, у одбрани истине и требамо деловати. Самци - спавачи. Неогранизовани су најопаснисији.
Свака организација, тренутно, може да подпадне под утицај непријетеља Срба и Србије.
...
ЈЕДИНО што можеш да радиш је да исправљаш себе, чак ни на ближње не можеш утицати.
АЛИ, исправљањем себе, опасно можеш утицати и на особе и догађаје у својој околини, бити најбољи ЈА, је једино што можемо у овом тренутку. Што можда и није тако лоше? Електро-магнетни таласи које одашиље људски мозак су чудо!

"Срби...посредничко племе међу народима, трговци сунчаном енергијим на Земљи, роба им данас слабо иде, па су се нешто забринули"
Никола Тесла

09:45

Au brate jebaste ježa u ledja totales ,evo čitam i bedačim se ...

Благо теби ако си се тек избедачио кад си ово прочитао, ја се бедачим од 1990 кад гледамо како пропадамо као будале несвесне.

Albanci ni malo nisu budale, ali kriminalci im obezbedjuju mnogo toga za familiju, ali i drze pod kontrolom i svako ima svoje zadatke, pa i propagandu....jos pre 2000. su obucavali ljude za nove tehnologije....sada su to sve iskusni trolovi koji govore jezike i imaju jatake gde su aktivni...

To je kuknjava bzvz realno, kako sad živimo,baš u vreme Svinjske hunte, teško da je bilo kada u poslednji 50 godina bilo nešto mnogo bolje , sad to što na civilizacijskom nivou regresiramo to je druga stvar .
Vi ste bre gamad iz 19 tog veka Srbije, makar bili u 21. neke evropske ili americke civilizacije, jer ste Srbi devetnestog veka...takozvana gamad se vraca kuci...

Back