DM vs. Lilly

Шта купујем, па, купујем маске за лице на тоне и гомилам их безвезе у купатилу. За разлику од друге козметике и шминке... Коју исто гомилам безвезе у купатилу, лол.

И из неког разлога сам опседнута Балеиним мини производима, оним путним.
"Јао, боже, какво преслатко паковање". И онда купим. Ал има три различита преслатка паковања, па купим три. Па онда угледам још нешто преслатко. Јбг.
Мени треба лични администратор да ми банује платне картице.

И из неког разлога сам опседнута Балеиним мини производима, оним путним.
"Јао, боже, какво преслатко паковање". И онда купим. Ал има три различита преслатка паковања, па купим три. Па онда угледам још нешто преслатко. Јбг.
Мени треба лични администратор да ми банује платне картице.
mi zene smo opsednute lepim pakovanjima :malav:

nego kad smo kod toga, ne znam koji marketing mag radi u Liliju ali pakovanja njihovog brenda VZK su ocaj zivi, prosto mi muka kad kupim i Pantenol kremu

antiejzding kreme uglavnom, farbu za kosu,ulja za masazu a poco sam se interesovati i za depilacijski asortiman
kondomi im nisu neka ponuda ono all shapes and colors ali ne i sizes

I u jednom i u drugom sam kao dete u prodavnici igračaka, tako da bez spiska i sa mnogo novca ne ulazim. Samo negde pred kraj meseca odem jer sam tad ekonomista par ekselans! :zcepanje:
Пре пар година, кренем ја у ДМ а мој ти тадашњи муж мени - "узми моју картицу".
Добар човек, је ли, хахахах. Ја реко', јбг, знам за јадац, нећу. Стигао би смс колико сам потрошила. А то је лична ствар између мене и мог ДМ-а. <3.

Пре пар година, кренем ја у ДМ а мој ти тадашњи муж мени - "узми моју картицу".
Добар човек, је ли, хахахах. Ја реко', јбг, знам за јадац, нећу. Стигао би смс колико сам потрошила. А то је лична ствар између мене и мог ДМ-а. <3.
Ja sam sama sebi muž Kir Janja, imam određen iznos svakog meseca za hemiju i preko toga ne sme dinar da se potroši inače ode glava.
Volim i katalošku kupovinu kozmetike pa to treba ukombinovati da se ne gomila bezveze.

Back