- Poruka
- 98.699
Koje proizvode koristite iz njihovih asortimana?
Sta biste preporucili drugima a sta je po vama no-no za kupovinu?
Sta biste preporucili drugima a sta je po vama no-no za kupovinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drogerije jesu ali nisu isteМени Деем и Лили исто.
zato sto se vecina kozm. preparata pravi od biljaka i lekovitog bilja a u farmaciji lekovito bilje zovu ''droge''a zasto se zovu drogerije?
Мени није. У Лили не идем а у ДМ кад одем родбина ме заборави.Мени Деем и Лили исто.
mi zene smo opsednute lepim pakovanjimaИ из неког разлога сам опседнута Балеиним мини производима, оним путним.
"Јао, боже, какво преслатко паковање". И онда купим. Ал има три различита преслатка паковања, па купим три. Па онда угледам још нешто преслатко. Јбг.
Мени треба лични администратор да ми банује платне картице.
Пре пар година, кренем ја у ДМ а мој ти тадашњи муж мени - "узми моју картицу".I u jednom i u drugom sam kao dete u prodavnici igračaka, tako da bez spiska i sa mnogo novca ne ulazim. Samo negde pred kraj meseca odem jer sam tad ekonomista par ekselans!![]()
Ja sam sama sebi muž Kir Janja, imam određen iznos svakog meseca za hemiju i preko toga ne sme dinar da se potroši inače ode glava.Пре пар година, кренем ја у ДМ а мој ти тадашњи муж мени - "узми моју картицу".
Добар човек, је ли, хахахах. Ја реко', јбг, знам за јадац, нећу. Стигао би смс колико сам потрошила. А то је лична ствар између мене и мог ДМ-а. <3.
Бићу и ја паметна кад порастем : ))Ja sam sama sebi muž Kir Janja, imam određen iznos svakog meseca za hemiju i preko toga ne sme dinar da se potroši inače ode glava.
Volim i katalošku kupovinu kozmetike pa to treba ukombinovati da se ne gomila bezveze.
pucaju a onda me eto poslje u lili apoteku po eskepeleSta hoces da kazes nema mali broj za tebe veliki su pa spadaju?