DLL fajl za GTA5

ne mogu druze upravo sam instalirao i sjebo mi mrtvi defender na samom kraju. instalacija traje 4-5 sata. piratska je...DLL fajlovi sa neta ne rade,treba mi neko posalje direktno iz svog kompjutera...
Skontao sam to odmah.To obično pomaže kad ga isklučiš pre instalacije...mada možda moraš da isklučiš antivirus i skineš opet i držiš ga isključenog dok ga instaliraš ali to već nije preporučljivo jer nemožeš da budeš 100% siguran da li ima i neki viris ili nema...
Ne savetujem te ništa,tako da je tvoja stvar kako ćeš na svoju ruku da radiš(da se ogradim ja za svaki slučaj)

Hmm, evo sad gledam u folder gde mi je instalirana igra i nema tog fajla nigde. Sve lepo radi bez njega. Nego, mani se 8.1 i uzmi lepo desetku. I preporučujem sa FitGirl da skidaš, tu sve radi kao sat, nema krekovanja, unošenja kodova, virusa, ništa, samo instaliraš i igraš. Jeste, ima nekih dosadnih procesa (verifikacija fajlova i šta ti ja znam) pre i posle instalacije, ali zato sve šljaka bez problema. Iz višegodišnjeg iskustva govorim.
Ко још игра ГТА 5 из 2013 године?
Ja. Bukvalno sam neki dan skinuo i počeo priču. Nije mi se žurilo jer nisam neki GTA fan. Nego ajd' sad, ne znam šta bih igrao pa daj tu famoznu peticu.

Back