dlake

Vidim jos se o dlakama raspravlja?
Ko bi rekao da je Dee, sa temom tako ubo :)

brate i ja sam šokiran bio još juče, a tek ovo sad :eek:
i to još ovde na ženama, i to još tako banalna tema...zbunjen sam

- - - - - - - - - -

ovo će najbolje ovi hemičari da vam odgovore ovde, al ja sam negde čito da sebi ubrizgavaju metan i misim da sam baš povodom ovog nesrećnika sa slike čito da je on to radio

ma to je stara slička, tog su ispustili do sad...misim ne u smislu da je umro, nego ispustili mu mišići ko icepana guma na bajsu pa spuhnuo i sad gore dole normalniji

Ni jedni, ni drugi, tj. umereni....odnosno bolje dlakavi, ali ako je dlakavost po celim ledjima onda razumem izbor depilacije sasvim....
Ako se misli na bradu i na kosu, moze da dodje i jedno i drugo u obzir, al kontam da je ipak bilo pitanje o dlakama po telu , a ne po licu.
Inace, nemam sad neki strogo odredjeni tip, da se tako izrazim...
Vidim pisali ste i o intimnoj depilaciji, e to na muskarcu nikako,a moze malo da se podsisa, to je sasvim ok.

Poslednja izmena:
pre nego motka ovo pomisli da prijebači na ljis odma da kaem da da sam teo otvorim na ljis, tamo bi i otvorio a ne ovde
ženske jel vas lože rutavi il izdepilirani ?
hvala

Ne bih volela izdepiliranog muskarca, odvratno mi je kada neko pokusava da bude neko drugi ili da izrazi zenu u sebi. Neka bolje on bude muskarac u meni, a ja zena na njemu. Te tako i bi. The end

Back