Dlacice ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Dlaka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa plivachi se depiliraju zar ne ? sta je sad svaki plivach derpe ? :roll:
meni je tako svejedno sta ce ko da depilira, ali postoji samo jedna stvar koja me 'izludjuje' :arrow: tip koji ima 'savrseno' oblikovane obrve :!: e to je stvarno previshe :!:

maja mala mama:
Nemoj da ti bude krivo zbog mene molim te...mislim ja ih svakako necu gajiti na svom telu,a ne vidim da su ti argumenti bas jaki.Stvar je vrlo jednostavna,o ukusima ne vredi raspravljati.
A inace bas me interesuje kako ti resavas problem dlacica na vidnim mestima svoga tela.Mislim na noge i ruke pre svega...
Nije mi krivo zbog tebe, nego zbog ljudi koje poznajem, a ovo ih frustrira. Nisam ni pokusavala nekog da ubedim, tvoje telo je tvoja stvar... ruke ne depiliram i noge samo od kolena na nize(kremom)... nisam bas nesto dlakava, ali beskrajno zavidim svojoj baki koja nema nijednu dlaku na telu osim onih sitnih belih dlacica (ima samo kosu i obrve).

raindog:
pa plivachi se depiliraju zar ne ? sta je sad svaki plivach derpe ? :roll:
meni je tako svejedno sta ce ko da depilira, ali postoji samo jedna stvar koja me 'izludjuje' :arrow: tip koji ima 'savrseno' oblikovane obrve :!: e to je stvarno previshe :!:
Pa i bodi bilderi se depiliraju ako i manekeni i biciklisti a ko je sad derpe ne znam. P.S. Ja imam savrseno oblikovane obrva :D majka priroda sta da radim 8)

Dlaka:
Eeeeeeehhh..........momci ajde da vas sad vidim.....

Ali iskreno.....kakva devojka treba da je dole? Mislim sto se tice dlacica na intimnom delu.....da li vise volite golo...ili...kovrdzavo...

Ali mislim na vasu pravu devojku kako bi zeleli da ona to dole sredi :P

I da li se vi isto brijete, depilirate?

suprotno mom nicku :oops: :D

maja mala mama:
Dlacice su out!prvo iz estetskih a onda iz higijenskih razloga kako za devojke tako i za muskarce.Preporucujem:ostaviti uzanu strafticu po sredini ali maksimalno skratiti,sto Seve nije uradila,a sve to odraditi voskom jer u suprotnom kad pocnu da rastu bice vrlo neprijatno.
Muskarci dakle,makazice u ruke...ipak je leto!

Makaze u prvom trenutku posle protector brijach... A kako mislis "chirokanu" kod riba ili tipova hahaha :D

Back