Ђуро Мацут на платном списку УСАИД-а, са супругом заговарао вакцине током ковида

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.032
Jel to znaci da ce ga blokaderi podrzati i nogama i rukama posto je "njihov"? :think:

Mozda je to i bila Vuciceva ideja da ugusi proteste Sorosevaca postavljanjem USAID-ovca tj Sorosevca na celo vlade ? :think:

Jel to znaci da ce ga blokaderi podrzati i nogama i rukama posto je "njihov"? :think:

Mozda je to i bila Vuciceva ideja da ugusi proteste Sorosevaca postavljanjem USAID-ovca tj Sorosevca na celo vlade ? :think:

Ako je zagovarao domestos fajzer, libertadosi padaju sigurno.

Вучићу не одговара да угуши протесте.

Њему је овако фантастично без институција, владе, скупштине,...ради још више шта хоће, без ограничења, само што му се време брже троши и скраћује

1000016886.jpg

Ispade da Usaid ima najveci broj klijenata u Sns-u

Ако се установи да је тако , онда је Вучић давно извео обојену револуцију !

Ако је стварно тако онда је Он прелукави и прелуцидни Владалац, геније на путу зла...:manikir:

To mu je svakako plus kod svih normalnih ljudi. Naravno da lekar treba da se bori za zdravlje naroda što uključuje i vakcinaciju.

корупција убија.

ако је написано тачно, тако се онда вакцинама не бори за здравље. тако се убија. тако добијаш серије лоших вакцина за убијање људи.

не буди селективан

Ценим да је решио да зајебе Ђиласа, пошто изгледа једино Ђилас није добијао паре од УСАИД...и поред својих многобројних злочина... :lol:

Meni to sve deluje kao jeftini pokušaji diskreditacije čoveka čija je karijera sasvim ok. Deluje kao normalan čovek.

Međutim, problem koji ima Srbija ne dolazi od vlade i premijera pa samim tim i ne može biti rešen promenom vlade i premijera.

On je samo fikus i to mu je posao. Verovatno je i sam toga svestan ali mu odgovara da igra predstavu.

Budućnost SNS-a zavisi od toga koliko će ljudi da se upeca na takvu obmanu. Kako smo generalno pritupast narod, verovatno će mnogo.

Meni to sve deluje kao jeftini pokušaji diskreditacije čoveka čija je karijera sasvim ok. Deluje kao normalan čovek.

Međutim, problem koji ima Srbija ne dolazi od vlade i premijera pa samim tim i ne može biti rešen promenom vlade i premijera.

On je samo fikus i to mu je posao. Verovatno je i sam toga svestan ali mu odgovara da igra predstavu.

Budućnost SNS-a zavisi od toga koliko će ljudi da se upeca na takvu obmanu. Kako smo generalno pritupast narod, verovatno će mnogo.

коме је битно да ли се пише истина или не.

режиму сигурно не.

владалац једва чека да опозиција пљује по Ђуки. шта ће Он онда да ради? да ћути ако сви ћуте?

Predavao u Ćacilendu? Normalan čovek? 🤔 Može biti ne znam kakav stručnjak, ali što se mene tiče, režimsko go*no. I moj teča je profesor doktor mašinstva i vrhunski stručnjak pa ne može da smisli sektu i njene dupelisce.

Ко ће да се упеца?

У ту обману прво не верују СНС-овци, пошто знају шта је, а поготово они који су против СНС (укључујући и оне који су као са њима, а не подносе се) пошто исто знају шта је...

Они који су за Вучића без интереса (без обзира колико наивно то звучало) би били за и да он постави Ђиласа за премијера.

To mu je svakako plus kod svih normalnih ljudi. Naravno da lekar treba da se bori za zdravlje naroda što uključuje i vakcinaciju.
Постоји вишевековна вакцинација против разних болести која је продужила просечан људски век и квалитет живота и постоји ковид вакцинација и намерно све гурате у исту корпу. Па није исто. Резултати су то показали.

Постоји вишевековна вакцинација против разних болести која је продужила просечан људски век и квалитет живота и постоји ковид вакцинација и намерно све гурате у исту корпу. Па није исто. Резултати су то показали.
Šta li će naš drugar Šredinger da kaže kad sazna.... :think:

Као припадник националне мањине слободно то кажи за своју заједницу, али немој Србе да називаш "притупастим"! Понекад наивни и заведени, то да, али временом и то прође. Стигли протести и до Књажевца!

Back