Djurdjevdanski uranak u Hrtkovcima

UDBAski i Vucicev klaun u najnovijoj epizodi - CIRKUSIJADA ...ilit CI-V-KUSIJADA

Posto se ZadVuga i PaVovi blize kraju verovatno - krece novi stari rijaliti - CVENI VOJVODA...

Šeki verovatno pravi dimnu zavesu svom politickom Mi6 sinu Vucicu, kako bi ovaj mogao da prizna Kosovo...

Pa zato u poslednje vreme hiperinfalcija Šekijevih idiotarija... Posto lik igra ulogu DIMNE ZAVESE za vaznije stvari poput - IZDAJE oko Kosova...

...

rusijo srećna ti slava!

sveti-dorde-fotowikipedia-1462607893-900823.jpg

Na skupu pre 26. godina u Hrtkovcima, Šešelj je između ostalog pročitao imena 17 "nelojalnih" meštana hrvatske nacionalnosti koji moraju da napuste to vojvođansko selo.

Da ima zakona u ovoj drzavi ovaj bi zavrsio na sudu zbog ovoga...ali ovo je sprdnja od drzave

Да, јер су били припадници Збора народне гарде, односно хрватске паравојне и проусташке формације.

У оно време, за Србе је ЗНГ=усташе из ДСР, али неки су то изгледа заборавили.

Ти су заборавили и шта су усташе радиле Србиме у Другом светском рату.

EU-rotalibanska diktatura

Vucic zaveo policijski cas i zabranio slobodu kretanja u srpskim Hrtkovcima

- - - - - - - - - -

Na skupu pre 26. godina u Hrtkovcima, Šešelj je između ostalog pročitao imena 17 "nelojalnih" meštana hrvatske nacionalnosti koji moraju da napuste to vojvođansko selo.

Da ima zakona u ovoj drzavi ovaj bi zavrsio na sudu zbog ovoga...ali ovo je sprdnja od drzave

podrska seselju

Ti procitani su se borili u ustasama i klali Srbe

Da je pravde i zakona trebali su biti uhapseni , i osudjeni na kazne dozivotne robije zbog terorizma a sva pokretna i nepokretna imovina im je trebala biti zaplenjena

Tako uostalom radi Izrael sa teroristima koji napadaju Jevreje

Да, јер су били припадници Збора народне гарде, односно хрватске паравојне и проусташке формације.

У оно време, за Србе је ЗНГ=усташе из ДСР, али неки су то изгледа заборавили.

Ти су заборавили и шта су усташе радиле Србиме у Другом светском рату.

Ako je to istina zasto nisu na poternici Srbije? Odakle Seselju to da nekome sudi i proziva nekoga, jer eto on zna nesto sto tajna sluzba Srbije ne zna?

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=05&dd=06&nav_category=11&nav_id=1389363

Citaj , placi.

Cuj ovo ti ces meni otkaz :D :mazipsa::mazipsa::mazipsa:

- - - - - - - - - -

Zamislite politicara u Nemackoj kako ide u neko selo i proziva Turke, Srbe, Albance itd... Da li bi on sutra nastavio karijeru politicara, zavrsio na sudu, bio uhapsen? Ili u bilo kojoj drugoj normalnoj drzavi
Nastao je muk kako sam dostavio link. Ebg :sad2:

Ajmo dalje,.
nije me mrzelo da pogledam.

u linku koji si postavio nema nikavog dokaza za to što si tvrdio.

Back