Đumbir???

seka59

Zainteresovan član
Poruka
225
Ako neko može da mi kaže, kako izgleda cvijet đumbira. tačnije da li je samo crven ili ima i žutih.
Našla sam slike crvenog cvijeta đumbira, ali plod je isti ili se meni bar čini kao što ja imam u svojoj bašti ali kod mene je boja cvijeta žuta i liči na ''bijelu radu''. Pošto mi je to potrebno za lijek interesuje me da li je i ovo kod mene đumbir ili nešto što samo liči na to.
:think:

Pa ako nisi sigurna vizuelno a ti onda ideš provereneom metodom naših starih - strpaj u usta
ako te za pola sata potera za prvu šljivu ili u kukuruz onda znaj da je djumbir sto posto
a ako dobiješ grčeve sa gasovima onda ko zna šta je to kod tebe niklo

E, ja sam ovo već jela i to naribano kao salatu, samo posoljeno.. Veoma liči na ren, samo što je puno blažeg ukusa i nije bilo nikakve reakcije, ni šljiva ni ništa slično nije mi trebalo.

Ako neko može da mi kaže, kako izgleda cvijet đumbira. tačnije da li je samo crven ili ima i žutih.
Našla sam slike crvenog cvijeta đumbira, ali plod je isti ili se meni bar čini kao što ja imam u svojoj bašti ali kod mene je boja cvijeta žuta i liči na ''bijelu radu''. Pošto mi je to potrebno za lijek interesuje me da li je i ovo kod mene đumbir ili nešto što samo liči na to.
:think:

Odeš na -Svet biljaka -i za minut će ti biti objašnjeno.

Back