Đukanović ponovo mandatar

Predsedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) odlučilo je sinoć da
mandatar za sastav nove vlade bude predsednik stranke Milo Đukanović.

U saopštenju DPS se navodi da će podržati izbor lidera Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića za predsednika Skupštine Crne Gore.
Đukanović i Krivokapić su i do sada bili na tim funkcijama, objavila je Radiotelevizija Crne Gore.

20godina,gori od Milosevica:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovaj Milo kao Fidel Kastro.......

Ovaj Milo kao Fidel Kastro.......
РАЗВОЈНИ ПУТ ЛАЖНОГ ЦАРА МИЛА ДУВАНЏИЈЕ
-Титин пионир
-кумровачки ћак
-атеиста
-напредни омладинац и комуниста
-херој антибирократске револуције
-црногорац српског етничког порекла
-херој дубровачког фронта
-љубитељ Молдавских лепота и лепотица
-европљанин и антикомуниста
-црногорац црногорског етничког порекла
-за заједничку државу против Слобе
-дукљанин
-против заједничке државе са Коштуницом
-велики дуванџија
-атеиста и верник ЦПЦ у исто време
-антисрбин
-проусташа и проалбанац
Све ово у једном човеку за само 20 година-ни трансформерси му нису равни(евентуално Новак Килибарда)

РАЗВОЈНИ ПУТ ЛАЖНОГ ЦАРА МИЛА ДУВАНЏИЈЕ
-Титин пионир
-кумровачки ћак
-атеиста
-напредни омладинац и комуниста
-херој антибирократске револуције
-црногорац српског етничког порекла
-херој дубровачког фронта
-љубитељ Молдавских лепота и лепотица
-европљанин и антикомуниста
-црногорац црногорског етничког порекла
-за заједничку државу против Слобе
-дукљанин
-против заједничке државе са Коштуницом
-велики дуванџија
-атеиста и верник ЦПЦ у исто време
-антисрбин
-проусташа и проалбанац
Све ово у једном човеку за само 20 година-ни трансформерси му нису равни(евентуално Новак Килибарда)

Ne mlati, obraza ti

To je vrlo ozbiljna pesma. Osmanovo stvaralastvo je imalo veliki potencijal, izgubio se negde nakon fijaska u Frankfurtu, no necemo sad o tome.

Postoji jedna legenda. Kazu da se casni Njegos protivio da ga sahrane bas na najvisem vrhu Lovcena, rece Vladika, kako nije dovoljno dostojan, naci ce se neko vazniji i veci od njega. Te ga postavise taman pod vrhom.

A na vrhu parcelu zakupio - knjaz Milo. I spokojno ceka svoju starost, prvi profesionalni politicar u ovom delu Evrope, kadar da u svakom vremenu pronadje onu formulu koja ga nece ni sa nalogodavcima, ni sa narodom, posvadjati, a da istovrmeno ne ispusti vlast, uticaj i manipulativnu moc. Ono jes da je to 600 i kusur hiljada, ali hajde da vas vidim u vasim mesnim zajednicama da vladate toliko.

Jednog dana, njegovu tehnologiju vlasti proucavace sociolozi politike, psiholozi masa, istoricari drzave.

To je vrlo ozbiljna pesma. Osmanovo stvaralastvo je imalo veliki potencijal, izgubio se negde nakon fijaska u Frankfurtu, no necemo sad o tome.

Postoji jedna legenda. Kazu da se casni Njegos protivio da ga sahrane bas na najvisem vrhu Lovcena, rece Vladika, kako nije dovoljno dostojan, naci ce se neko vazniji i veci od njega. Te ga postavise taman pod vrhom.

A na vrhu parcelu zakupio - knjaz Milo. I spokojno ceka svoju starost, prvi profesionalni politicar u ovom delu Evrope, kadar da u svakom vremenu pronadje onu formulu koja ga nece ni sa nalogodavcima, ni sa narodom, posvadjati, a da istovrmeno ne ispusti vlast, uticaj i manipulativnu moc. Ono jes da je to 600 i kusur hiljada, ali hajde da vas vidim u vasim mesnim zajednicama da vladate toliko.

Jednog dana, njegovu tehnologiju vlasti proucavace sociolozi politike, psiholozi masa, istoricari drzave.

E ako je ovo ozbiljno, onda :hahaha::hahaha::hahaha:

Predsedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) odlučilo je sinoć da
mandatar za sastav nove vlade bude predsednik stranke Milo Đukanović.

U saopštenju DPS se navodi da će podržati izbor lidera Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića za predsednika Skupštine Crne Gore.
Đukanović i Krivokapić su i do sada bili na tim funkcijama, objavila je Radiotelevizija Crne Gore.

20godina,gori od Milosevica:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovaj je rijesio da zajebe i Tita samo mu jos fali rodjendan koji ce da obiljezavaju svi ********* i naravno da se sjebe sa nogom steta sto nema nekog vucijaka pored sebe i sto nije boravio u nekoj pecini a da ga srpski padobranci pokusavaju ubuti kakve bi to dobre price za memoare bile

ma nisu oni Srbi oni su oni koji su obitavali oko Turskih utvrdjenih gadova koji su se prehranjivali roveci po otpacima koje su Turci bacali ili su se okupljali tokom neke svecansto ne bi li od age isprosili neki novcic .

Postovao je jednom old-mne jednu pjesmu koja govori o tome o čemu to pričaš, pa je zbog uvreda srpskog naroda banovan. Nemoj da me ćeraš da ti prepričavam ili postujem to. Zna se ko je bio vjeran gazdi

Ja vrlo dobro znam ko je i sta bio moj narod i nemam cega da se stidim ali ti ne znas niti kome niti cemu pripadas pa si jako sumnjicav galamis i deres se na svaku rijec koja se puti prema tvom krhkom identitu a zasto
Pa zato sto je nekad i jedna rijec dovoljna da okarakterise ono sto ste stvorili da obezglavi da oduva da srusi kao kulu od karata vase lazi i obmane .
Mislis mi SRbi se bojimo onoga sto je nenapisano pa nismo mi od juce onamo se dovoljno zna ko smo i sta smo odavde pa na sve 4 strane svijeta i sad treba da se plasim neke pjsmice koju ti je neki milin dukadjin pobratim opjevao

Ja vrlo dobro znam ko je i sta bio moj narod i nemam cega da se stidim ali ti ne znas niti kome niti cemu pripadas pa si jako sumnjicav galamis i deres se na svaku rijec koja se puti prema tvom krhkom identitu a zasto
Pa zato sto je nekad i jedna rijec dovoljna da okarakterise ono sto ste stvorili da obezglavi da oduva da srusi kao kulu od karata vase lazi i obmane .
Mislis mi SRbi se bojimo onoga sto je nenapisano pa nismo mi od juce onamo se dovoljno zna ko smo i sta smo odavde pa na sve 4 strane svijeta i sad treba da se plasim neke pjsmice koju ti je neki milin dukadjin pobratim opjevao

Ja galamim i derem se? :confused:

Back