Djordje Karadjordjević-istoriske činjenice

Prijatelju da je tebe jedino to interesovalo, mogao si da se obavestiš . Pun internet podataka.

Nego si temu otvorio kao pokušaj da afirmišeš zlikovački režim kao nešto što je pružilo slobodu jednom članu kraljevske porodice.

Ne biva jer je taj nesrećni Đorđe bio neka vrsta taoca celog svog života i dobro je znao da ga čeka isto što Aleksandra ako pomisli da mrsi planove titovih i Aleksandrovih gospodara..

Prijatelju lično simi reko da se ne služim dobro alatima kompjutera i ja to priznajem.Da dobro vladam tim stvarima ja bi bio milijoner veruj mi.Veruj da sam 67-e naleteo na jednu novinu ovdi i mučio se da prevedem veličanstvo.Naime tada je dolazio kralj Petar drugi u CH ali ja sam to znao
iz novina.Sve što kažem stojim iza toga,priznajem da ima i kada se šalim ali uglavnom je ozbiljno.Druga je stvar što svako tumači na svoj način ili postavlja pitanja ili odgovore a nemaju vezu sa temom.Pozdravlja te prijatelj franak

Kako god, sad znaš da je Đorđa sklonio isti onaj faktor koji je doveo, pa likvidirao Karađorđeviće i doveo titovce na vlast da nastave ono što Obrenovićevi nisu bili spremni da rade sopstvenom narodu.

To je bolje prijatelju drugo me ne interesuje Milunka mi rekla da je uživao nezarađenu penziju umro 72 g.znači tema je mogla odmah da stane. Nego prijatelju nema te u vezi sunčane energije da se interesiraš a reče na proleće zdravlje bože krećeš.
Onaj Mile poslao mi da je još uvek zadovoljan.

To je bolje prijatelju drugo me ne interesuje Milunka mi rekla da je uživao nezarađenu penziju umro 72 g.znači tema je mogla odmah da stane. Nego prijatelju nema te u vezi sunčane energije da se interesiraš a reče na proleće zdravlje bože krećeš.
Onaj Mile poslao mi da je još uvek zadovoljan.

Da te ne interesuje to je jasno od početka.
Zato i kažem da si temu i otvorio da veličaš titoistički sistem koji eto čuva člana kraljevske porodice.

Sad pošto se ja uglavnom držim teme reko sam ti da znaš, i ostali posetioci teme da znaju, da je u pitanju samo faza u ostvarivanju NVO programa za dovođenje antihrista na vlast i istrebljenje srpskog roda sa planete.

Poslednja izmena:
Zločin jeste Broz napravio jer nije Djilasa ukokao,to mu zameram.Možete slobodno se kloniti njegovim delima.Adanja polak imala intervju sa premijerom Bugarske koji sam kaže da smo mnogo bolje živeli od njih(to garantujem) Bili smo raj na zemlji. Od kako nema Broza sve se sroza u .........

Бугари нијесу имали донације са Запада 40 година.
Лако је "боље живети" са ТУЂИМ ПАРАМА.

5800285324_a9f4388dc1_o.jpg

Ја ти нисам рекла да је уживао незарађену пензију.

Pretostavljam da ste negde ovo kopirali ja to nigde nisam napisao da ste mi Vi rekli da je uživao nezarađenu penziju.Vi ste mi rekli da je imao penziju ja sam sebi pretpostavio da je dobio penziju pa se sa pravom pitam gde je radio.Meni večito podmeštaju o Brozu,Djilasu,da bi za knjige robijao da sam
za vreme Broza naručio tako se tema kreće pitaj Boga gde.Pročitali ste na samom početku šta sam pitao i verujte dalje me nije interesovalo.Onako kako ste mi Vi odgovorili mogo je moderator istog časa da zatvori dalju diskusiju.Pozdrav franak

Nadam se da ovoga puta neće mi obrisati temu-unapred zahvalan.Interesuje me šta je bilo sa sinom Kralja Petra prvog Dordja tj.gde je bio od 1941 gde je bio posle
1945 godine od čega je živeo,kada je umro,gde je umro,i gde je sahranjen.Samo ozbiljne komentare i bez navijanja već istoriske činjenice bez obzira jel nekom odgovara
il ne odgovara samo da je istina.
До 1941. и немачке окупације био у Топоници, установи за душевно оболеле заточен. Одатле га пустили Немци.

После рата живео у Београду до смрти, 1972, као обични грађанин, од пензије, са женом Радмилом...

Ја га памтим и лично, често се могао видети у граду...

Moje pitanje i Nadam se da ovoga puta neće mi obrisati temu-unapred zahvalan.Interesuje me šta je bilo sa sinom Kralja Petra prvog Dordja tj.gde je bio od 1941 gde je bio posle
1945 godine od čega je živeo,kada je umro,gde je umro,i gde je sahranjen.Samo ozbiljne komentare i bez navijanja već istoriske činjenice bez obzira jel nekom odgovara
До 1941. и немачке окупације био у Топоници, установи за душевно оболеле заточен. Одатле га пустили Немци.

После рата живео у Београду до смрти, 1972, као обични грађанин, од пензије, са женом Радмилом...

Ја га памтим и лично, често се могао видети у граду... aš

Moje pitanje i Vaš odgovor dalje nije trebalo diskutovati ali stvarno.

Nadam se da ovoga puta neće mi obrisati temu-unapred zahvalan.Interesuje me šta je bilo sa sinom Kralja Petra prvog Dordja tj.gde je bio od 1941 gde je bio posle

Ја га памтим и лично, често се могао видети у граду...

Moje pitanje i Nadam se da ovoga puta neće mi obrisati temu-unapred zahvalan.Interesuje me šta je bilo sa sinom Kralja Petra prvog Dordja tj.gde je bio od 1941 gde je bio posle

Ја га памтим и лично, често се могао видети у граду... aš

Moje pitanje i Vaš odgovor dalje nije trebalo diskutovati ali stvarno.

Istorijska cinjenica da je jedino ludi princ djordje imao hrabrosti da nebezi doduse okupaciju zemlje je docekao u ludari pod kljucem tako da nije mogao da pobegne sve i da je hteo kad su bezali svi drugi karadjordjevici!
Ipak mu se nemoze poreci da se u okupiranoj zemlji drzao casno da je odbio saradnju sa okupatorom! I da je smogao hrabrosti da ostane u oslobodjenoj zemlji pod komunistima koji su mu za casno drzanje u okupaciji dali penziju! Mirno je ziveo u srbiji do kraja svog zivota dokazujuci tako da komunisti nebi pobili sve karadjordjevice kao sto su rusi istrebili romanove

Back