Djole, OTPOR i ostalo

а Шта ћемо са ЛАЈТЕ КЕРЕ ВАРОШАНКЕ? Јел и то Ђоле писао против комуниста? Или је то писао управо против Динкића. Тадића, Чеде и осталих из ДБ

nadam se da si svestan da je moguce (cuj-moguce) da ovakve forume prate i oni koji bi i porodice jataka i haske begunce vrlo rado predali haskoj gamadi...:think:

Svestan sam toga, i zato koristim sistem za laziranje ip adrese, tako da mogu samo da me povuku. Ove moje poruke idu preko ruskog satelita, pa onda linijom Knin - Karlolbag - Ogulin - Karlovac - Virovitica dolaze do sedista SRS u Zemunu, odakle idu u kabal.
Ne brinite braco, ne mogu nam nista, Ratko je dobro i pozdravlja vas. Dobro je vecerao i popio buteljku vina, cita novine pa ce na spavanje.

Svestan sam toga, i zato koristim sistem za laziranje ip adrese, tako da mogu samo da me povuku. Ove moje poruke idu preko ruskog satelita, pa onda linijom Knin - Karlolbag - Ogulin - Karlovac - Virovitica dolaze do sedista SRS u Zemunu, odakle idu u kabal.
Ne brinite braco, ne mogu nam nista, Ratko je dobro i pozdravlja vas. Dobro je vecerao i popio buteljku vina, cita novine pa ce na spavanje.

.......jel drko???:rotf:

а Шта ћемо са ЛАЈТЕ КЕРЕ ВАРОШАНКЕ? Јел и то Ђоле писао против комуниста? Или је то писао управо против Динкића. Тадића, Чеде и осталих из ДБ[/QUOTE]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne, mislio je na bagru seljachku!!!
A, ko se prepoznao, pa se buni....to mu je i bila namera!
ps. pesma je dobra onoliko, koliko slika i dozivljaja proizvede u vama!

e bre jesi FOKA, prvo njaske o prostakluku, onda pitas jel dr.., u međuvremenu očijukaš sa brkatim trandžama registrom i alergičnom....raspadaš se bre...

MONTAZNE KUCE - iskustva posle dve godine
Objavljeno 02.04.2008. u 18:02, autor: zadovoljni kupac
Posle dve godine zivota u montaznoj kucici, mogu reci da sam veoma zadovoljan.

Mrsh u kucicu........:twisted:

Back