gost 335253
Domaćin
- Poruka
- 3.332
koji si ti na atpu
Relevantno?
Ne komentariši fudbal ako ne igraš Bundesligu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji si ti na atpu
Relevantno?
Ne komentariši fudbal ako ne igraš Bundesligu?
super, bas me je obradovala ova vest.
djokovic sigurno nema para za avionsku kartu kad mora da ide na turnir, dobro je da su mu poklonili avion, propala bi mu karijera u suprotnom.
...i više neće morati da čeka u redu na redovnim letovima.
Ma ima ja nema isto mi je vjeruj mi.A to sto je tebi drago sto nemam licno za to nemam komentara.Nisam svadjiv tip,sve prihvatam sa osmijehom,ali moras priznati da je Srdjan malo zajacio sa izjavama ,otac i sin koji su se u medijima 10 puta prepucavali nisu ni pravi otac i sin.Mislim da im nedostaje malo komunikacije to je sve.
Nije vikao ono tokom meca sa Marejom,jel?Sjecas se onih uzvika,provjeri na youtubu pa osvjezi pamcenje,jedino Federera nikad nisam primjetio da on tako nesto radi.Nadal je takodje to radio bez sumnje,a on mi je ionako antipatican.Novak ponekad pokazuje da treba malo da se jos vaspita to je uocljivo.
Nije vikao ono tokom meca sa Marejom,jel?Sjecas se onih uzvika,provjeri na youtubu pa osvjezi pamcenje,jedino Federera nikad nisam primjetio da on tako nesto radi.Nadal je takodje to radio bez sumnje,a on mi je ionako antipatican.Novak ponekad pokazuje da treba malo da se jos vaspita to je uocljivo.
Kakav Hrvat druze,o cemu ti govoris?Da nisi ti Albanac mozda reci mi,jer ako sam ja Hrvat ti si Albanac definitivno,mada da se ne vrijedjamo nego da pricamo civilizovano i da ti kazem sta je vikao hoces...E ovako dragi prijatelju vikao je,ma necu to ni navoditi jer je dosta prosto,ne zaboravimo da je psovao oca Srdjana pred svima,jel to malo nekulturno reci mi.Madridsku publiku je opravdano psovao to se mora priznati mada oca da psuje ma malo je prostacki sta mislis prijatelju?
Sto je najsmesnije ovaj Boris i jeste Svajcarac xDJa ne pljujem po Srbima brate to da znas.Ja volim i postujem Srbiju,ali ne znaci da moram voljeti nekog tenisera iz Srbije,ako volim i postujem nju.Ja Novaka postujem,ali navijam za Federera i kazem ti ne znaci da pljujem po zemlji ako navijam za Svajcarca.
Ja ne pljujem po Srbima brate to da znas.Ja volim i postujem Srbiju,ali ne znaci da moram voljeti nekog tenisera iz Srbije,ako volim i postujem nju.Ja Novaka postujem,ali navijam za Federera i kazem ti ne znaci da pljujem po zemlji ako navijam za Svajcarca.[/QUOTE]
...znaci da pljujes po svome i da tudje vise volis...
Jako sam upucen u CH stampu i mogu ti sa sigurnosci 99.9% tvrditi da NE POSTOJI SVAJCARAC KOJI VISE VOLI NADALA ILI NOLETAOD FEDERERA!!!
ISTO tako je i u Srbiji...dakle, nije moguce da Srbin vise voli tudje nego svoje...logicno je...
- - - - - - - - - -
Sto je najsmesnije ovaj Boris i jeste Svajcarac xD
Nemoj diskutovati s njim,ogranicen je poprilicno![]()
...zato ti kazem...ubijate me argumentima...
Odakle ti ti podaci za Svajcarsku haha,mozda si isao tamo i po ulicama Ciriha ispitivao da li neko slucajno navija protiv Rodzera(ne daj boze za Nadala ili za Djokovica),za Davidenka recimo mogu da navijaju po tebi ,ali za ovu dvojicu nikako.Smijesne su ti informacije mada neka presude ostali ovde ko je u pravu ti ili ja...
...hahahah Nadalov video vise ne mogu naci...bila je extra kompilacija njegovih reakcija nakon pobjede i nakon poraza...
Evo jedne reakcije
![]()
Evo jedne reakcije
![]()
StizeBriljantna! Moliću i onu kada pokazuje prstom pecanje...![]()