ĐOKOVIĆA DOVESTI NA MESTO NOVOG PREMIJERA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sabosim

Početnik
Poruka
1
Pokrećem ovu temu iz jednostavnog razloga, dovesti novo lice na političku scenu ove država naravno ako on bude pristao. Dosta nam je licemerja i lica koje gledamo već dvadesetdve (22) godina. Najobrazovanija i najkompletnija ličnost koja bi mogla da pokrene ovo mrtvilo po mom skromnom mišljenju. Molim sve ljude kojji ovo pročitaju i koji mogu da pokrenu celu stvar da to i učine, da pokrenemo akciju širokih razmera. Veliki pozdrav za sve ljude dobre volje koji će podržati i omogućiti da ova akcija krene a da ne ostane samo ovde na ovom forumu. Pozivam i "otporaše " jer mislim da bi oni mogli da iznesu ovo.

Novak Djokovic je prvo previse ruzan covek.
Drugo mnogo je naduvan i nekulturan.
Trece, sta on ima od obrazovanja, cuo sam cak ni srednju nije zavrsio?!

Dosta vise sa tim Djokovicem, nek ide u Monte Karlo, ionako se tamo prijavio kako bi izbegao placanje poreza.
I taj da nam bude predsednik i uzor. Sramota!!!

Какве то везе има што је ружан човек?
Није ни некултуран, ни надуван
А, колико будала у скупштини седи са пола средње школе, ни дана факултета?

Ђоковић је БОГ наспрам њих.

Pokrećem ovu temu iz jednostavnog razloga, dovesti novo lice na političku scenu ove država naravno ako on bude pristao. Dosta nam je licemerja i lica koje gledamo već dvadesetdve (22) godina. Najobrazovanija i najkompletnija ličnost koja bi mogla da pokrene ovo mrtvilo po mom skromnom mišljenju. Molim sve ljude kojji ovo pročitaju i koji mogu da pokrenu celu stvar da to i učine, da pokrenemo akciju širokih razmera. Veliki pozdrav za sve ljude dobre volje koji će podržati i omogućiti da ova akcija krene a da ne ostane samo ovde na ovom forumu. Pozivam i "otporaše " jer mislim da bi oni mogli da iznesu ovo.

Sport i politiku molim da ne mešamo. Đoković je izvanredan sportista ali to ne znači da je on automatski savršen kandidat za svaku poziciju u ovoj državi. Mahati reketom i biti patriota je daleko lakše nego voditi državu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back