Droid Legenda Poruka 51.846 21.06.2021. u 22:18 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #26 Stojkov Menidjer: a tvoji su bolji? zato se pametni dovlačite u Srbiju koju pljujete po svojim kućama od blata Kliknite za proširenje... Moji preci su u Vojvodini vekovima duže od Srba. Dobro bi bilo da razmisliš ko je ovde došao.
Stojkov Menidjer: a tvoji su bolji? zato se pametni dovlačite u Srbiju koju pljujete po svojim kućama od blata Kliknite za proširenje... Moji preci su u Vojvodini vekovima duže od Srba. Dobro bi bilo da razmisliš ko je ovde došao.
Droid Legenda Poruka 51.846 21.06.2021. u 22:19 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #27 Frtajler: Đokovićev politički kapacitet na skali od 1 do 100 je čista jedinica. Kliknite za proširenje... I inače van tenisa je ništica. Nije imao vremena da bilo šta drugo razvija od pikanja loptice. No to je posvećenost.
Frtajler: Đokovićev politički kapacitet na skali od 1 do 100 je čista jedinica. Kliknite za proširenje... I inače van tenisa je ništica. Nije imao vremena da bilo šta drugo razvija od pikanja loptice. No to je posvećenost.
Numb3r Poznat Poruka 8.940 21.06.2021. u 22:34 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #28 Droid: Ja nisam narod prostačino. Kliknite za proširenje... izvini a koji si ti?
Droid Legenda Poruka 51.846 21.06.2021. u 22:36 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #29 Numb3r: izvini a koji si ti? Kliknite za proširenje... Ja sam građanska klasa.
Обилић Elita Poruka 17.620 21.06.2021. u 22:42 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #30 Nikita Kulganov: ... Đoković bi bio pravi predsednik Kliknite za proširenje... А Дачић тенисер. Е, ае се зезамо, па не ради се о нашој земљи !
Nikita Kulganov: ... Đoković bi bio pravi predsednik Kliknite za proširenje... А Дачић тенисер. Е, ае се зезамо, па не ради се о нашој земљи !
Frtajler Legenda Poruka 57.531 21.06.2021. u 22:59 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #31 Droid: I inače van tenisa je ništica. Nije imao vremena da bilo šta drugo razvija od pikanja loptice. No to je posvećenost. Kliknite za proširenje... Štajaznam, pa nisi u tenisu 16 sati dvenvo. Uzmi neki tekst pa ga čitaj a da nema veze sa lopticama
Droid: I inače van tenisa je ništica. Nije imao vremena da bilo šta drugo razvija od pikanja loptice. No to je posvećenost. Kliknite za proširenje... Štajaznam, pa nisi u tenisu 16 sati dvenvo. Uzmi neki tekst pa ga čitaj a da nema veze sa lopticama
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 83.104 22.06.2021. u 02:29 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #32 Droid: Moji preci su u Vojvodini vekovima duže od Srba. Dobro bi bilo da razmisliš ko je ovde došao. Kliknite za proširenje... haha dobar vic
Droid: Moji preci su u Vojvodini vekovima duže od Srba. Dobro bi bilo da razmisliš ko je ovde došao. Kliknite za proširenje... haha dobar vic
Droid Legenda Poruka 51.846 22.06.2021. u 06:12 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #33 Stojkov Menidjer: haha dobar vic Kliknite za proširenje... You are living in denial.
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 22.06.2021. u 09:01 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #34 Zasto da ne,Nole je srbin nije čipuljanac.
a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.880 22.06.2021. u 13:36 - Djokovic za predsednika Srbije, koji moze da ujedini ''Drazu i veganstvo'' #35 savasavanovic: Четници су углавном вегетаријанци, а не вегани. Kliknite za proširenje... a od cega su im onda brade i lakti zamasceni?
savasavanovic: Четници су углавном вегетаријанци, а не вегани. Kliknite za proširenje... a od cega su im onda brade i lakti zamasceni?