Đoković svaki dan radi istu stvar! svima je otkrio tajnu čarobnog napitka!

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589

ĐOKOVIĆ SVAKI DAN RADI ISTU STVAR! Svima je otkrio tajnu čarobnog napitka!​

Ima svoje dnevne rutine, koje mu pomažu da stvori bolji imunitet i zdravije telo. Tajna Đokovićevog uspeha između ostalog krije se i u soku od celera koji je prepun vitamina, a Nole ga pije svako jutro.
download.jpg

Takođe, Đoković svaki dan pije toplu mineralnu vodu sa limunom i limetom.
download (1).jpg

Ovaj sok je pun minerala, soli i još neotkrivenih elementa koji čiste vašu jetru. Čini čuda, kako za mene i moju ženu, tako i za našu decu. Doduše, oni ga ne uzimaju čistog, već s dodatkom soka od krastavca ili jabuke – otkrio je Novak Đoković.
https://informer.rs/sport/tenis/674..._campaign=DjOKOVIC_SVAKI_DAN_RADI_ISTU_STVAR_
95665226_278334083196136_9070145297151820960_n.jpg

ĐOKOVIĆ SVAKI DAN RADI ISTU STVAR! Svima je otkrio tajnu čarobnog napitka!​

Ima svoje dnevne rutine, koje mu pomažu da stvori bolji imunitet i zdravije telo. Tajna Đokovićevog uspeha između ostalog krije se i u soku od celera koji je prepun vitamina, a Nole ga pije svako jutro.
Pogledajte prilog 1098462
Takođe, Đoković svaki dan pije toplu mineralnu vodu sa limunom i limetom.
Pogledajte prilog 1098464
Ovaj sok je pun minerala, soli i još neotkrivenih elementa koji čiste vašu jetru. Čini čuda, kako za mene i moju ženu, tako i za našu decu. Doduše, oni ga ne uzimaju čistog, već s dodatkom soka od krastavca ili jabuke – otkrio je Novak Đoković.
https://informer.rs/sport/tenis/674..._campaign=DjOKOVIC_SVAKI_DAN_RADI_ISTU_STVAR_
Pogledajte prilog 1098465
Oni dobijaju pare od sponzora da reklamiraju ovaj neki napitak, i on i ona su kao veliki ekolozi,
a ova plastika sa sve plasticnim cevcicama nikako nije u skladu sa ocuvanjem covekove okoline.
Na slici vidimo krokodila i nekakvu firmu super be i to je kao recept za uspeh i srecan zivot.
Ove plasticne "slamke" svuda su zabranjene.

Oni dobijaju pare od sponzora da reklamiraju ovaj neki napitak, i on i ona su kao veliki ekolozi,
a ova plastika sa sve plasticnim cevcicama nikako nije u skladu sa ocuvanjem covekove okoline.
Na slici vidimo krokodila i nekakvu firmu super be i to je kao recept za uspeh i srecan zivot.
може бити да добијају парице за рекламу,али
мени је друг препоручио да цедим целер, и тај сокић пијем свако јутро,на таште.
куповала сам чудеса од витамина и минерала и таман њега сретнем.
нисам пробала, а не трошим ни те витамине и минерале :roll:

kod nas nisu koliko znam ..a na koje sme da se pije ako su te zabranjene

kod nas nisu koliko znam ..a na koje sme da se pije ako su te zabranjene
Valjda ne sme vise da se pije na "slamku".
Izbacuje se i onaj stiropor i te plasticne case, plasticni pribor za jelo, ima sada kao od
nekog papira, ali bracni par Djokovic to mora da zna jer ako si vec ekolog i vegan po ubedjenju
onda se zna da nije uputno da se slikas sa tom platikom koja nazalost uvek zavrsava u morima.

hehe, pa zar ne ide celer u supu? salu na stranu, dobar sokovnik zlata vredi, i sve zivo moze da se cedi i prave sokovi... cekaj, odakle meni to? pa, da, kada je zena bila trudna, samo sam zaboravio kada i sa kojim detetom

ja sam bre svezi kupus cedio, sad sam se setio, pa bude nekako ljutkast, procitao sam negde da ima vitramina U, ni ja do tada nikad nisam cuo za njega, ali sam ga pio kada sam imao gastritis... da li mi je pomogao? pa i ne bas, morao sam antibiotike za helikobakteriju, i stalno me zezala kiselina, zapravo pepsin, ali ja prvo meso, pa voce, a povrce kao djokovic? treba da vas deljem u tenisu posle i nabijam svima komplekse [mislim samo na moju generaciju, a mladje ne bih mogao]

Poslednja izmena:

Back