Djokovic: "Pricamo o tome kako smo veliki hriscani, a nismo u stanju da prastamo...!"

Mi da prastamo??????:eel:

Pa mi Turcima jos ni Kosovo nismo zaboravili i oprostili, o kom prastanju ti govoris?

Nema naroda na svetu koji teze prasta i duze se seca oid - Srba!

BLAJBIjeva logika

OPROSTITI = POTPUNO ZABORAVITI I NIKADA NE POMINJATI

Ovo je tanka linija između liberalizma i fašizma.

Inače je sa religijskog, tj. Hrišćanskog aspekta ZABORAVLJANJE greh jer se direktno hvata u koštac sa smislom taštine i sujete koja kao motiv ima lenjost i prolaznost, te nedostatak bilo koje akcije da se život promeni ili učini boljim.

LENJOST je greh.

Ako mi nosimo krst koji je simbol Isusovog stradanja kako nikada ne bi zaboravili njegovu patnju, zašto bi zaboravili sva stradanja koja su Srbi pretrpeli pod onima koji su sebe nazivali Hrišćanima, Muslimanima, Ateistima i sl?

BG je bio za nas mali centar svijeta do 1990. godine u svakom smislu, međutim kako uletiše ruski agenti, nastoji se Beograd napraviti običnom nekom varošicom.

Šteta je, BG ima veoma dobar geografski položaj, veoma dobar tok historije koji se može koristiti za turizam i sa istoka i sa zapada, međutim to ovi rusotalibani sve baze nogama.
tebi je šteta što u bg nisu još turci, ali prc...dobili ste šut u but
da u srbiji ima političkog mozga za vas turke i poturice viza od 1000 e, a ne što vam se daje da otvarate onaj second hand od waikikija

Back