Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
OralnoZnaci drugima hemikalije u venu, a on nece.
Idealno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OralnoZnaci drugima hemikalije u venu, a on nece.
Idealno.
Је л’ орално морално?Oralno![]()
sad će valjda imati pare da plati beogradu naknadu za korišćenje terena na dorćolu već 8 godinahttps://www.b92.net/sport/australianopen2022/vesti.php?nav_id=2091673
Tako se to radi … dosao da igra za lovu, ali ljudi nece, sad ce morati da mu isplate $6,000,000 AUDof taxpayers money, fcuk yeahhh
![]()
On je dobrotvorac, daje pare nekim bolnicama po Italiji, Spaniji, za pozare u AU,sad će valjda imati pare da plati beogradu naknadu za korišćenje terena na dorćolu već 8 godina
Gde ti je burka?Direktor Australijan opena o Đokoviću: To je neistina
Pojavila se informacija da je "Tenis Australija" platio takse najboljem teniseru sveta.
Međutim, to je Tajli demantovao
Pušangije za krivoslavlje se nastavljaju na back-to-back način
Finansira i bracu i roditelje umesto da ih se lepo odrekne.On je dobrotvorac, daje pare nekim bolnicama po Italiji, Spaniji, za pozare u AU,
ali od Srbije samo maznjava, obozavaoci se tese time sto je daoi neki prilog
za obdaniste ili aparat za bolnicu, ne shvataju da kolege iz CH i E ( Spanija)
godisnje placaju po dvadesetak miliona poreza svojim drzvama u kojima su rodjeni,
a tu i zive dalje.
te pare sto je donirao u srbiji su uglavnom donacije koje stignu na njegovu organizaciju. nije on dao svog dinara, ali cestito drpa od telekoma i slicnih firmi.On je dobrotvorac, daje pare nekim bolnicama po Italiji, Spaniji, za pozare u AU,
ali od Srbije samo maznjava, obozavaoci se tese time sto je daoi neki prilog
za obdaniste ili aparat za bolnicu, ne shvataju da kolege iz CH i E ( Spanija)
godisnje placaju po dvadesetak miliona poreza svojim drzvama u kojima su rodjeni,
a tu i zive dalje.
Halal mu tjuftaRezultat karijere Miomira Kecmanovića!
Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala Australijan opena pobedom nad Lorencom Sonegom iz Italije sa 6:4, 6:7 (8-10), 6:2, 7:5.
MIOMIR KECMANOVIC THE AVENGER!!!
Kako to prelezu svi poznati niko ne umire na respiratorimaNovi skandal na AO: Šesti teniser sveta pozitivan došao u Australiju, granična policija ga pustila
A. J. 21. januara 2022. 09:28
Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair![]()
Podeli
Šesti teniser sveta Andrej Rubljov priznao je da je u Australiju došao pozitivan na koronavirus i da mu je dopušteno da učestvuje na turniru. Rubljov, koji je prilikom sletanja u Melburn imao pozitivan nalaz, naveo je da ga je granična policija pustila u zemlju.
Momak iz Moskve osvrnuo se na lošu situaciju sa testovima na ovogodišnjem turniru, posle čega je priznao da je došao zaražen.
„Mene lično sada ne testiraju jer sam tek preležao kovid“, počeo je Rubljov.
„Kada sam leteo u Australiju još sam bio pozitivan, ali nivo kovid SS, kako se to zove, neću lagati, bio je vrlo nizak i nije opasan. Bilo mi je dopušteno da uđem u zemlju. Osim toga, proveo sam više od deset dana u karantinu.“
Andrej, koji će u trećoj rundi igrati protiv Marina Čilića, istakao je da nije siguran da bi i sada dobio negativan nalaz, ali da mu je dopušteno da igra jer nije opasan po okolinu.
Slični tekstovi
Federalni sud konačno objasnio zbog čega je Novaku odbijena žalba
„Niko ne sme ime da mu spomene“: Đokovića uporedili s…
Novak više nikada neće da igra u Australiji?
Sud odlučio: Deportacija Novaka
„Možda bih i dalje bio pozitivan, ali više nisam zarazan i opasan. Budući da sam bio bolestan, više ne radim pi-si-ar testiranje“, zaključio je Rubljov.
Ruski teniser je tako ponovo akcenat stavio na veoma lošu situaciju sa testovima na Australijan openu, gde organizatori nisu igračima obezbedili pi-si-ar testiranja, već to oni čine sami, ali su mnogi posle ove njegove izjave još jednom podvukli da je ogromna nepravda učinjena Novaku Đokoviću.
Podsetimo, Đokoviću je oduzeta viza za ulazak u Australiju pod objašnjenjem da, kao nevakcinisan i bez obzira na potvrdu o preležanom virusu u decembru, predstavlja opasnost za Australijance.
Sigurno zbog vakcine.Kako to prelezu svi poznati niko ne umire na respiratorima
sad trenutno je ovaj omikron u pitanju,Kako to prelezu svi poznati niko ne umire na respiratorima