- Poruka
- 73.635
Taktike u vezi odrzanja na prvom mestu atp .
Cekanje I prvi najavljeni turnir dubai ili odlazak na ponudjeni roterdam .
Cekanje I prvi najavljeni turnir dubai ili odlazak na ponudjeni roterdam .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako ima pravo na svoje mišljenje i stav. Želim mu da bude najbolji teniser svih vremena. Ako se ne vakciniše to će biti Rafael Nadal.Pa opseg tema I onoga sto moze da se komunicira je mnogo smanjen , prilagodjavamo se .
Eto ja navijam da se ne vakcinise . Vakcine su neproverene , nepotrebne njemu I izuzetno stetne . Od dva zla , ali on ne mora da bira .
Nisam upoznat sa tim kombinacijama oko njih dvojice i prvog mjesta šta ko treba da igra i šta da osvoji. Mislim da nije toliko bitno narednih nekoliko sedmica ko će biti prvi. Mnogo su važniji Mastersi u Americi. Tu je u igri 2000 bodova. Pa onda 3 Mastersa na šljaci, pa RG.U svetu biznisa , pa I sporta , nekad se radi kontrola konkurencije . Prevedeno pobeda u dubaiu koja ne neutralise medvedeva da ga skine sa prvog mesta ili direktno postavljanje Medvedev u na putanju za osvajanje roterdama ako je to ono sto ga obara sa prvog mesta .
Meni je posle ovoga zaista svejedno sta ce i kako ce:Svako ima pravo na svoje mišljenje i stav. Želim mu da bude najbolji teniser svih vremena. Ako se ne vakciniše to će biti Rafael Nadal.
Kako ovo objasniti? Možda mu tata navija za sns, pa utiče na njega. Možda je interes u pitanju. Gradi po Beogradu neke teniske terene, pa možda ima neke povlastice od Vučića. Veliki sam optimista da Vučić u aprilu gubi izbore. Ako tako bude vidjećemo s kim će se onda družiti. Samo da Nole ne bude donirao za Vučićevu kampanju, to mu ne bih oprostio.Meni je posle ovoga zaista svejedno sta ce i kako ce:
Vučić se sastaje sa Đokovićem
Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u četvrtak 3. februara u 10:00 časova.
A zasto NADAJMO se da ce se on vakcinisati?U zadnja 2 mjeseca otvoreno je 9 novih teniskih tema: 6 o Đokovićima, 2 o Nadalu i jedna moja o ostalim teniserima. Danas je neko lijepo rekao da teme o Đokovićima treba spajati. Uglavnom dražesna tendencija...
Sad odgovor na otvoremu temu...
Prvi put čujem da neko spominje da bi Novak mogao da igra Roterdam. Abu Dabi i Roterdam su turniri iz serije ATP 500 i igraju se u susjednim sedmicama. Logično je da oni teniseri koji dođu do završnice u Abu Dabiju neće igrati Roterdam. Pričamo o tome kako Novak da zadrži prvo mjesto na ATP listi. Pa nadajmo se da će pobjediti u Abu Dabiju. Znači Roterdam ništa. Početkom marta je Masters u Indijan Velsu, odmah za njim Masters u Majamiju. Od juče se pojavila vijest da će se Novak uskoro vakcinisati. Nadajmo se da će tako biti. Od toga zavisi hoće li igrati Masterse u SAD. Onda mala pauza, pa sezona šljake...
Meni je posle ovoga zaista svejedno sta ce i kako ce:
Beograd -- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem u četvrtak 3. februara u 10:00 časova.
U Australiji je bio zrtva politike.Kako ovo objasniti? Možda mu tata navija za sns, pa utiče na njega. Možda je interes u pitanju. Gradi po Beogradu neke teniske terene, pa možda ima neke povlastice od Vučića. Veliki sam optimista da Vučić u aprilu gubi izbore. Ako tako bude vidjećemo s kim će se onda družiti. Samo da Nole ne bude donirao za Vučićevu kampanju, to mu ne bih oprostio.
A da bude turnir pikado-vakcinama, sa svom trojicom, pa koga spichi - spichi...![]()
![]()
![]()
Gledao sam maloprije Novaku izjavu dok je bio s Vučićem. Nijedna mi riječ nije zasmetala, svaka mu je zlatna. Zahvalio je Vučiću što je protestovao protiv australijskih vlasti kad su ga držali u pritvoru.U Australiji je bio zrtva politike.
Negde je razumno da se sastane sa politickim vrhom svoje zemlje pa makar i proceduralno.
Ako se ubode ovo je sve predstavaSvako ima pravo na svoje mišljenje i stav. Želim mu da bude najbolji teniser svih vremena. Ako se ne vakciniše to će biti Rafael Nadal.
a ti bilo svejedno kad je zauzeo stranu i stao uz protivnike Rio Tinta , hmMeni je posle ovoga zaista svejedno sta ce i kako ce:
A, jel, to nisam znala, ili sam razumela da je neposredno posle svoje izjave rekaoa ti bilo svejedno kad je zauzeo stranu i stao uz protivnike Rio Tinta , hm
ali on se stavio na stranu građana , što je u tom , na neki način prelomnom trenutku , bar imalo dao svoj glas protiv onih koji su bili za tog Rio TintaA, jel, to nisam znala, ili sam razumela da je neposredno posle svoje izjave rekao
da je on licno apolitican.
Za Rio Tinto Djokovic je nevazan, vazni su gradjani Srbije, a on je to samo kada mu
je to potrebno. Njegovo misljenje i stav o Rio Tintu mene ne zanima kao sto ni njega
ne zanima sta i kako njegova tasta radi po Srbiji, jos gore od Rio Tinta.
Ma dobro bre, on je divan covek.ali on se stavio na stranu građana , što je u tom , na neki način prelomnom trenutku , bar imalo dao svoj glas protiv onih koji su bili za tog Rio Tinta
e baš neću da ovako odeš ,Ma dobro bre, on je divan covek.