Djindjic vs G17 plus

killing_loneliness

Zainteresovan član
Poruka
326
Ne volim politiku ni malo,ni ta stranacka prepucavanja,ali nisam mogla da ne primetim bilbord na kome se citira pokojni dr Zoran Djindjic
"Ljudi,samo jedan zivot imamo..."
i onda plakat,odnosno nalepnicu moze se reci G17 plus na kojoj pise
"I jedan je previse"
O cemu se tu radi?

Radi se o tome da svi misle da ce im raznorazno pozivanje na Djindjica doneti polticke poene i glasove.
Ali izgleda da ne znaju da sada to moze samo da im odmogne....nisu ljudi blesavi...ukapirali neke stvari

urospo:
Radi se o tome da svi misle da ce im raznorazno pozivanje na Djindjica doneti polticke poene i glasove.
Ali izgleda da ne znaju da sada to moze samo da im odmogne....nisu ljudi blesavi...ukapirali neke stvari
aha...osim sto su nalepnice bile lepljene preko plakata sa kojeg se nikolic i seselj drazesno smeju.
sto ce reci 'dosta nam je da gledamo i jednog,zar morate bas obojicu da stavljate?'

Ma dosta mi je i tog Seselja a i Djindjica.
Zabole me sto ovaj strajkuje gladju a i sta je rekao Djindjic.J_ebo ih Djindjic,sta mi njega uvaljuju kada je mrtav odavno.Sto ne stave na plakat neku pametnu recenicu od Tadica.Cim moraju da stavljaju od mrtvih ljudi znaci da ovi zivi nista pametno nemaju.

Banshee:
aha...osim sto su nalepnice bile lepljene preko plakata sa kojeg se nikolic i seselj drazesno smeju.
sto ce reci 'dosta nam je da gledamo i jednog,zar morate bas obojicu da stavljate?'
Aha,znaci,o tome se radi...Ja sam mislila da je to neki odgovor DS-u kaji je postavio bilbord.Nisam rekla da je zalepljeno preko njega,ali ok,skontala sam...
E pa onda je sve u redu... :lol:

Back