DJILASOVI BATINASI OPET TUKLI PUTNIKA

Ja sam u Beogradu bio samo 2-3 puta u zivotu, i to pre uvodjenja bus plusa. Nije bilo problema ali ni kontrole. Jedno je bus bio pretrpan.
U NS nisam cuo da je bilo nekih problema.

Ja nikada nisam čuo ni za jedan takav slučaj. Možda neki pojedinačni incident, ali baš pojedinačni - ali ovo sa bus plusom postaje sve učestalije i učestalije.

Св је то лепо или није лепо, али чињеница је да је он изабран гласовима бирача, додуше посредно, али ипак је његова опција победила у Београду.

A taj narod koji je glasao za njega je mogao da zna da će doći do ovakvog lopovluka i maltretiranja gradjana?

???
Какве везе ово што си поставила има са текстом Курира који тврди да је истраживање спровела једна позната београдска агенција ?
Б92 наводи Ипсос и Стратеџик маркетинк,а текст који је колега поставио а за који си ти тврдила да је Б92 је из Курира,као што сам те уверио

Ili prati, ili odustani!

Napisano je da je ovaj podatak koji sam iznela objavio Kurir (a to onda po tom korisniku-nije tacno) ja sam napisala da sam podatak cula na B92 i ostavila link.Dakle, samo sam demantovala nekoga ko me uterivao u laz.

Ма не, народ нам је наиван ко француска собарица...

Pa kako jedan politički neprosvećen pojedinac da ne bude naivan u medijskom mraku kakav vlada u Srbiji? Informacija je moć. Što ne proveriš koje sve medije pod svojim vlasništvom drži Djilas? Pa najbolji primer je kampanja koju su vodili protiv naprednjaka (ja inače nisam naprednjak, nego konstantujem). Ili možda očekuješ da se pored gomile svakodnevnih problema svaki glasač dodatno politički obrazuje. Evo ti ovaj tekst:

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/53499-Vlast-kontrolie-medije-preko-ilasa-apera.html

Mediji u Srbiji su "zarobljeni" a vlast je kontrolu nad medijima uspostavila preko najbližih saradnika predsednika Srbije Borisa Tadića, Srđana Šapera i Dragana Đilasa, izjavila je u utorak predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać

Kada smo probali o tome da razgovaramo, završilo se ignorisanjem, kao 'kakve to veze ima'. Nema kod nas ništa veze", rekla je Verica Barać. Dodala je da sa tako kontrolisanim i zarobljenim medijima nema ni govora o efikasnoj borbi protiv korupcije, jer mediji javljaju "ono što vlast hoće i na način kako vlast hoće", pa se ništa ne zna o poblemima, a kamoli o tome kako bi se oni rešavali.

Vlast sa tako uspešnom kontrolom medija ne ostavlja nikakvu mogućnost za osnovne demokratske procedure, naglasila je Barać i podsetila da je 840 sudija ostalo bez posla u jednom danu bez prava na pravni lek i bez obrazloženja zašto su ostali bez posla i da je to bilo malo prisutno u javnosti premda je to najveći problem u poslednjih 10 godina, rekla je Verica Barać.

I ti pitaš kako je došao na vlast? :lol:

Увек је било таквих инцидената, у време Милошевића много више. Али, тада нисте смели да зуцнете...

Hahah, ja se sećam kako su putnike tresli o tramvaj. Krvavi putnici s neplaćenim kartama.

E bato, a onda je došla kontra - pa su ih klinci rastavili ko lego kocke. A onda ih mesecima nije bilo.

Tako se to radi. :lol:

Treba se ugledati na grcku zlatnu zoru i organizovati civilnu zastitu ... civila :lol:
Samo sto bi ovi momci stajali po gradskom prevozu i izbacivali kontrolore !
Промашио си. Грчка Златна Зора је анти-анархистичка организација која тамо сарађује са полицијом.
Овде такви не би помагали путницима без карте (осим тешкој сиротињи) већ би баш помагали контролорима...
Па, не може неред да се ствара у држави: неко да се шверцује (а има пара да плати) а неко да плаћа (иако му је мала плата), не може тако.

Culi smo i "drugu stranu", Djidi opao procenat podrske rapidno, a osim svega ostalog, tome doprinose i ovi batinasi, pa ako voli- nek izvoli!
Najiskrenije, mnogo si smešna i ne bi trebalo da uopšte komentarišeš bilo kakva društvene zbivanja. Ako se tvoja razmišljanja i zaključivanja svode na ovlašna prepričavanja žute štampe, trebalo bi da se zapitaš čemu arčenje tastature.

Inače, sam naslov je toliko nebulozan da uopšte nemam želju da čitam dalje. Isto bi bilo kao da neko napiše "Dačićevi batinaši policajci prebili nedužne građane" ili "Vučićevi udbaši špijunirali nedužan narod". Ja bih pogasio mnoge štampane i elektronske medije, majke mi. Na čelu s Kurirom.

Промашио си. Грчка Златна Зора је анти-анархистичка организација која тамо сарађује са полицијом.
Овде такви не би помагали путницима без карте (осим тешкој сиротињи) већ би баш помагали контролорима...
Па, не може неред да се ствара у држави: неко да се шверцује (а има пара да плати) а неко да плаћа (иако му је мала плата), не може тако.
Ti si "promasio" poentu . Bus plus je privatna firma koja , osim toga sto taj sistem niko u regionu nije hteo da uvede , ne placa porez drzavi i radi zajedno sa komunalcima da vrse racije i biju narod ... mada vidis da im vise komunalci nisu potrebni . Zato lepo unistiti sve busplus uredjaje u prevozu i terati kontrolore cim ih ugledas .

Ti si "promasio" poentu . Bus plus je privatna firma koja , osim toga sto taj sistem niko u regionu nije hteo da uvede , ne placa porez drzavi i radi zajedno sa komunalcima da vrse racije i biju narod ... mada vidis da im vise komunalci nisu potrebni . Zato lepo unistiti sve busplus uredjaje u prevozu i terati kontrolore cim ih ugledas .
Опет промашај. То што су приватна фирма нема никакве везе јер нису једини приватници у Србији.
А тај систем се само бави наплатом карата а све иде преко државних фирми: Дирекција за јавни градски превоз и ГСП.
Ове две фирме узимају много већи проценат од Апекса (укупно око 90%). Са комуналцима је радила контрола у ГСП, то је нешто најнормалније, свака услуга се плаћа...

По твојој логици треба пребијати све оне раднике који раде у неким приватним или тајкунским фирмама?!..

Опет промашај. То што су приватна фирма нема никакве везе јер нису једини приватници у Србији.
А тај систем се само бави наплатом карата а све иде преко државних фирми: Дирекција за јавни градски превоз и ГСП.
Ове две фирме узимају много већи проценат од Апекса (укупно око 90%). Са комуналцима је радила контрола у ГСП, то је нешто најнормалније, свака услуга се плаћа...

По твојој логици треба пребијати све оне раднике који раде у неким приватним или тајкунским фирмама?!..

koliko failova u jednom postu .... ako su me godine na forumu icemu naucile to je da odustanem od rasprave sa korisnicima ovog tipa .
Potpuno je tacno sve sto kazete .

Back